23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sæt kryds i kalenderen!

Vi sender Christian Middelbo afsted til Grønne Gasdage i Billund den 27. og 28. september, hvor han blandt andet vil fortælle om Geopals serviceafdeling i Vejle og præsentere vores stjerne GP-NOVA.

Grønne Gasdage er for jer, som arbejder med og/eller har interesse for den grønne omstilling samt grøn gas, og der vil være præsentationer om blandt andet biogas, brint og P2X - som netop vores gasdetektor GP-NOVA er specielt egnet til, da den kan detektere gasser såsom brint, ammoniak, og metanol.

Metanol, en af grønne gasser, er et af de mest lovende biobrændstoffer og er et vigtigt produkt i den grønne omstilling, Power-to-X. Power-to-X går ud på, at vind- eller solenergi bliver omdannet til brint, og herefter tilføres kuldioxid, så man får metanol, der anvendes som CO2-neutralt flydende brændstof. Dermed kan det anvendes som et grønt alternativ til blandt andet benzin og diesel, som belaster miljøet.

Hvorfor skal vi så høre om gasdetektering?

Jo, for selvom metanol er bedre for miljøet, er det også et meget giftigt stof og ligeledes brændbart! Metanol har en antændelsesgrænse fra 6 til 36 v/v %, så der skal ikke meget til, før det antænder!

Det er derfor vigtigt at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risici for udslip af giftige og brændbare grønne gasser. Vi kan således ikke diskutere grøn gas uden at nævne gasdetektering.

Så smut forbi Christians stand og hør mere om, hvordan Geopal kan sikre din virksomhed og dine medarbejdere, nu og i fremtiden.

Du kan tilmelde dig konferencen lige her.

Christian glæder sig til Grønne Gasdage og til at hilse på dig!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.094