23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad sker der i en eksplosiv produktionsafdeling?

Vores eksplosive produktionsafdeling i Vedbæk består af 5 dygtige medarbejdere, som varetager alt fra samling, montage, test og kalibrering af vores gasdetektorer og centraler. I perioder løser de også mange komplekse kundespecifikke tilpasninger og i andre perioder er det dage med store produktionsserier.

Mollie er en del af vores produktionsteam, og i dag har hun samlet 200 GP-SB stand-alone detektorer, der skal sendes afsted til en parkeringskælder i Midtjylland, hvor de skal detektere for Hexan og CO. Til daglig er Mollie blandt andet ansvarlig for at samle, montere og teste vores gasdetektorer, og ligeledes sørger hun også for, at de kommer afsted i rette tid til den rette kunde.

I produktionsteamet er der fokus på det gode samarbejde, især når et produkt skal specialtilpasses til en kunde. Her er det nødvendigt med sparring og vidensdeling for at sammensætte en gasdetektor eller -alarm, så den matcher kundens behov. Fordi vi har egen produktion, skal vores produktionsteam tilpasse og fremstille forskellige produkter, og dermed har de også et indgående kendskab til produkterne og produktionen.

Og Mollie og resten af teamet har faktisk brug for hjælp!

Vi søger nemlig en ny medarbejder til vores produktionsteam. Så er du vild med elektronik og tekniske produkter, så læs mere og send din ansøgning her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031