23948sdkhjf

Skal vi løse dit problem?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

GF's Service Center løser opgaver i hele Norden. "Vi tilbyder bl.a. kundespecificeret produktdesign og præfabrikation ", fortæller Johan Martinsson, som er chef for GF's Service Center.

Servicecenteret beskæftiger mange erfarne svejsere, med stor viden og rutine inden for forskellige svejseteknikker. "Blandt vores medarbejdere er der en stor produktviden om alle de materialer vi anvender ved montage af plastrørsystemer. Der er ofte tale om kundespecifikke løsninger", siger Johan. "Styrken er den dybe viden om produkter, materialer og sammensætning som findes på tværs af koncernen, så der er altid en specialist med de rigtige kompetencer til rådighed, når der er behov for det."

.Hvordan foregår det når I får en kundespecifik opgave?
"Ordrer fra OEM-kunder kan starte med en tegning og en anmodning om vi kan fremstille en bestemt løsning. På den baggrund laver vi så et forslag og tilbud, der giver kunden et beslutningsgrundlag."

GF Service Center producerer hovedsageligt større serier til kunder, som de har mange års relation med, men kan også sagtens lave små serier eller unikke løsninger, hvor der er behov for en specialløsning.

Afhængig af hvilke anvendelsesområder og kundesegmenter det er, anvendes forskellige svejseteknikker.
Eller som Johan forklarer det: "Det kan være IR-svejsning og BCF-svejsning til systemer med høje hygiejnekrav inden for eksempelvis lægemiddel-, biotek-, levnedsmiddel- og mikroelektronik-industrien.

For samling af større dimensioner anvendes oftest stuksvejsning."

Ønske du mere information om Special Løsninger fra GF så står vi klar til at svare på tel. 70 22 19 75.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093