23948sdkhjf

Polsk Fjernvarmeforum i Miedzyzdroje 11. - 14. september

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANISH BOARD OF DISTRICT HEATING

DBDH, den danske ambassade i Warszawa og det polske Chamber of District Heating inviterer til det 26. Forum for Fjernvarme i Polen i Miedzyzdroje 2022.

Fælles Dansk Stand – Seminarer – Diskussioner

Som den største og mest anerkendte begivenhed i fjernvarmesektoren i Polen, forventer vi at se mange repræsentanter for alle de store varmeselskaber, der opererer i Polen. I 25 år er denne begivenhed blevet arrangeret af det polske Chamber of District Heating i Miedzyzdroje nær Stettin. I 2021 udgjorde deltagerantallet mere end 680 repræsentanter fra fjernvarmesektoren.

Paneldebat med beslutningstagere

Da fjernvarmen i Polen står over for transformationsprocessen, som også skal understøttes af den nationale genopretningsplan, forventes udviklingen at blive diskuteret under paneldiskussionerne på forummets seminarer. Synspunkterne fra repræsentanterne for Klima- og Miljøministeriet, Energitilsynet og Nationalfonden for Miljøbeskyttelse samt fjernvarmeselskaberne vil blive delt under paneldiskussioner. Derfor forventer vi, at forummet - igen i år - bliver en glimrende mulighed for at præsentere danske teknologier og følge den aktuelle udvikling inden for fjernvarme i Polen.

Dag for Nye Teknologier

"Dag for nye teknologier" vil være dedikeret til de nyeste teknologiske løsninger, der allerede er i drift i industrien og visioner og prognoser relateret til fremtidige teknologier. Forummet består af forskellige seminarer og debatter sideløbende med en fjernvarmeudstilling, hvor virksomheder kan præsentere deres teknologiske løsninger og services. Under forummet vil det polske Chamber of District Heating uddele ”fjernvarme-laurbærerne” til virksomheder med særlig udmærkelse på området for flere kategorier.

Er du interesseret i at deltage i den fælles danske stand?

Vi har lavet en forudbestilling på op til 32 m2 udstillingsareal, som op til 8 virksomheder kan dele. Det samlede udstillingsareal vil være fleksibelt i forhold til antallet af deltagende virksomheder.

Hvorfor deltage?

Deltagelse på den fælles danske stand vil give din virksomhed det fulde udbytte af det danske brand og tiltrække opmærksomhed fra det polske publikum, som er opmærksomme på kvaliteten af ​​danske løsninger og teknologier. Vi vil tilbyde en stor stand fuldt udstyret, inklusive forfriskninger for fremragende netværksmuligheder. Du vil også kunne deltage i Dagen for Nye Teknologier, hvor du præsenterer din virksomheds knowhow og tekniske løsninger (valgfrit).

Hvem vil du møde?

Fjernvarmeforummet i Miedzyzdroje er den mest betydningsfulde begivenhed i varmesektoren i Polen hvor repræsentanter for alle større varmeselskaber, der opererer i Polen deltager. Forummet er en mulighed for at udveksle synspunkter og se på den aktuelle situation inden for fjernvarme, da den består af seminarer og debatter sideløbende med en stor fjernvarmeudstilling.

Den danske stand står et meget centralt sted ved pavillonen, hvor udstillingens åbning finder sted.

Deadline for tilmelding: 4. juli 2022

Se hele programmet og alle praktiske detaljer her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANISH BOARD OF DISTRICT HEATING

Stæhr Johansens Vej 38
2000 Frederiksberg
Danmark
DANISH BOARD OF DISTRICT HEATING

Send til en kollega

0.095