23948sdkhjf

Mød os til Ejendomsmessen i Brøndbyhallen 1. - 2. juni

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

Det er første gang, at Georg Fischer deltager på Ejendomsmessen og det er selvfølgelig ikke tilfældigt. Vi kan nu præsentere det revolutionerede Hycleen Automation System, som er blevet introduceret med stor succes i resten af verden.

Hycleen sikrer balancen i din brugsvandsinstallation og minimerer risikoen for legionella og biofilm. Næsten lige så godt er det, at anlægget gør det muligt at optimere og ofte sænke temperaturen og opnå ikke ubetydlige besparelser på driften.

Anlægget er nemt at sætte op og indregulering foregår automatisk og er klaret på under en time. Har du ikke mulighed for at deltage på Ejendomsmessen kan du her læse mere om Hycleen Automation System.

Hycleen automatiseringssystemet er et avanceret cirkulationsstyringssystem, der er nemt og hurtigt at installere og sætte i gang. Det giver også mulighed for automatiseret udskylning af vandrørene. Det gør det muligt at logge, vurdere og vise alle systemoplysninger på en 10" touchskærm. Alle systemoplysninger kan nemt kontrolleres på afstand, og statusoplysninger og usædvanlige hændelser rapporteres med push-meddelelser.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094