Annonce
Emballagekursus
Vælg din fleksible fødevareemballage på et oplyst grundlag
Tirsdag, den 28. juni fra kl. 8.30 til 15.30 afholdes hos Food Innovation House i Vejle emballagekursus.
Kurset henvender sig til emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder og hos emballageproducenter.
Kursusindhold:
- Formålet med at emballere fødevarer. Emballagens funktion
- Fødevareproducenten/forbrugerens krav til fødevareemballage
- Sammensætning af fleksibel emballagemateriale
- Barrierelag, typer, egenskaber samt fordele og ulemper i forhold til den specifikke fødevare
- Hvorledes man ved korrekt laminatsammensætning kan tilgodese krav til fødevareholdbarhed
- Tryk og lamineringsprocesser
- Migration fra emballage til fødevarer
- Entydig navngivning af laminater således at misforståelser undgås
- Analyse af emballager med henblik på fejlfinding
- Fødevarelovgivning med hovedvægt på EU-lovgivning
- Overensstemmelseserklæringer (Declaration of Compliance)
- Bæredygtig emballagestrategi/udvidet producentansvar
- Konstruktion af bæredygtige laminater til emballering af specifikke fødevarer
- Bæredygtige laminater i relation til pakkemaskiner
- Recyclingsprocesser – mekanisk og kemisk
Læs mere om kurset og tilmeld her