23948sdkhjf

Emballagekursus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Materiale Netværk

Vælg din fleksible fødevareemballage på et oplyst grundlag

Tirsdag, den 28. juni fra kl. 8.30 til 15.30 afholdes hos Food Innovation House i Vejle emballagekursus.

Kurset henvender sig til emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder og hos emballage­producenter.

 Kursusindhold:

  •  Formålet med at emballere fødevarer. Emballagens funktion
  • Fødevareproducenten/forbrugerens krav til fødevareemballage
  • Sammensætning af fleksibel emballagemateriale
    • Barrierelag, typer, egenskaber samt fordele og ulemper i forhold til den specifikke fødevare
    • Hvorledes man ved korrekt laminatsammensætning kan tilgodese krav til fødevareholdbarhed
  • Tryk og lamineringsprocesser
    • Migration fra emballage til fødevarer
  • Entydig navngivning af laminater således at misforståelser undgås
  • Analyse af emballager med henblik på fejlfinding
  • Fødevarelovgivning med hovedvægt på EU-lovgivning
  • Overensstemmelseserklæringer (Declaration of Compliance)       
  • Bæredygtig emballagestrategi/udvidet producentansvar
  • Konstruktion af bæredygtige laminater til emballering af specifikke fødevarer
  • Bæredygtige laminater i relation til pakkemaskiner
  • Recyclingsprocesser – mekanisk og kemisk

Læs mere om kurset og tilmeld her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Materiale Netværk

Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
Dansk Materiale Netværk

Send til en kollega

0.078