23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Engineer Jens Vinther Johansen hos Adding Engineering i vores afdeling i Ballerup.

Jens har en faglig baggrund som automatikteknikker forud for uddannelsen som maskinmester fra Aarhus Maskinmesterskole.

Han har tidligere arbejdet med fejlfinding på procesanlæg, kalibrering af instrumenter, opsætning af vindmøller og montering af mobil video overvågning.

Jens kommer fra en stilling i B&W Renewable Energy som Project Manager Warrenty og var med til gennemførelse af den kontraktlige garantiperiode, herunder økonomi, håndtering og udbedringer af garantianmelderes, opretholdelse af kontraktlige garantier, bl.a. anlægges oppetid og miljøkrav.

Tidligere har han arbejdet som Commissioning Manager og Commissioning Engineer på Large-Scale WtE anlæg og har derfra et indgående kendskab til kedelanlæg, procesanlæg, SRO, commissioning og projectkoordinering.

Som erfaren projektleder vil Jens styrke Adding Engineerings gruppe af projektledere, der hjælper firmaets mange kunder med at styre og gennemføre store og komplekse tekniske projekter.
Projektledelse udgør ca. halvdelen af Adding Engineerings aktiviteter, og projekterne gennemføres oftest i kundernes organisation.

Jens første opgave bliver endnu et stort projekt inden for den grønne omstilling, nemlig designkoordinering af et storskala anlæg til produktion af e-metanol.

 

Spidskompetencer:

·         Kedelanlæg

·         Procesanlæg

·         El, SRO anlæg

·         Commissioning

·         Garanti

·         Projektkoordinering

 

 Vi byder velkommen til Jens Vinther Johansen ved Adding Engineering.

www.adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047