23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Technor starter 2022 med vækst!

Med fart over feltet, har Technor sagt velkommen til to nye medarbejdere, i henholdsvis salgs og serviceafdelingen.

Technor har erfaret at de ikke længere kan følge med.

Det har derfor været muligt at tilføje en ekstra Salgsingeniør, til sælger Teamet.

Jesper Jensen, kommer med en baggrund der hedder 30 års erfaring indenfor procesventilation og filterteknik. Han har blandt andet arbjedet meget med fokus på energi optimering  og drift sikkerhed.

Han har i sit senest job, arbejdet for Dansk Energirådgivning som  Projektchef. Her har han haft stor succes med gennemførelse af 150 energispareprojekter og biogasprojekter om året og med en afslutning, som har givet  stor gevinst. 

Technor har, ud over Jesper,  også haft mulighed for at få tilføjet en ekstra servicekoordinator, Henrik Manø. 

Henrik Manø har arbejdet selvstændig siden 2010 med montage i branchen og han har derfor en masse erfaring fra marken, som er et kæmpe plus for Technor.

Technor har brugt hans firma meget igennem årene og er derfor utrolig glade for at samarbejdet kan forsætte med at Henrik har sagt ja til at blive en fast del af Technors Team. 

Flere og flere virksomheder oplever vækst igen efter en tør periode og nogen starter endda op på ny. Technor kan mærke at 2022 bliver et fantastisk år for ventilationsbranchen og forventer at kunne tilføje yderligere 3 kollegaer i den nærmeste fremtid, for at kunne følge med. 

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

KBS
Kathrine Bach Støvring
Kontorelev
kbs@technor.dk

Send til en kollega

0.095