23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til 3D Project Engineer Henrik Jens Sørensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Henrik Jens Sørensen er tiltrådt i en stilling som 3D Project Engineer hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

 Henrik har en faglig baggrund som klejnsmed forud for uddannelsen som maskintekniker med speciale i konstruktion fra Aalborg Tekniske Skole.

Han har 30 års erhvervserfaring som Maskintekniker.

Fra tidligere ansættelse som maskintekniker/konstruktør ved Process Engineering A/S og Aalborg Engineering A/S har han arbejdet med detailprojektering, planlægning, indkøb og udførelse af tekniske kedelanlæg, kraftværker, fjernvarmeinstallationer, pumpe- og vekslerstationer, varmepumpeanlæg, produktionsinspektør m.m.

Tidligere har han som maskintekniker arbejdet med transport af cement (Aalborg Portland), beholdere til fødevare- og medicinfremstilling (Novo Nordisk) samt kontrol/optegning af rørinstallationer i henhold til PID/PED.

Henrik har mange års erfaring med Layout, detail- og skitseprojektering i Inventor og Plant 3D, design og tilsyn af stål- og rørkonstruktioner.

Han er vant til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i projektteams, og at stå for koordinering af bl.a. stålkonstruktioner, varmepumpeanlæg, brændselssystemer, røggas- og friskluftskanaler og rørsystemer.

 

 Speciale:

 ·         3D Anlægsarrangementer

·         Autocad 3D Plant

·         Inventor og Solid Works

·         Teknisk design

·         Rørsystemer

·         Stålkonstruktioner

·         Varmepumpeanlæg

 

Vi byder velkommen til Henrik Jens Sørensen ved Adding Engineering.

adding.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.078