23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til 3D Project Engineer Henrik Jens Sørensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Henrik Jens Sørensen er tiltrådt i en stilling som 3D Project Engineer hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

 Henrik har en faglig baggrund som klejnsmed forud for uddannelsen som maskintekniker med speciale i konstruktion fra Aalborg Tekniske Skole.

Han har 30 års erhvervserfaring som Maskintekniker.

Fra tidligere ansættelse som maskintekniker/konstruktør ved Process Engineering A/S og Aalborg Engineering A/S har han arbejdet med detailprojektering, planlægning, indkøb og udførelse af tekniske kedelanlæg, kraftværker, fjernvarmeinstallationer, pumpe- og vekslerstationer, varmepumpeanlæg, produktionsinspektør m.m.

Tidligere har han som maskintekniker arbejdet med transport af cement (Aalborg Portland), beholdere til fødevare- og medicinfremstilling (Novo Nordisk) samt kontrol/optegning af rørinstallationer i henhold til PID/PED.

Henrik har mange års erfaring med Layout, detail- og skitseprojektering i Inventor og Plant 3D, design og tilsyn af stål- og rørkonstruktioner.

Han er vant til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i projektteams, og at stå for koordinering af bl.a. stålkonstruktioner, varmepumpeanlæg, brændselssystemer, røggas- og friskluftskanaler og rørsystemer.

 

 Speciale:

 ·         3D Anlægsarrangementer

·         Autocad 3D Plant

·         Inventor og Solid Works

·         Teknisk design

·         Rørsystemer

·         Stålkonstruktioner

·         Varmepumpeanlæg

 

Vi byder velkommen til Henrik Jens Sørensen ved Adding Engineering.

adding.dk 

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.063