23948sdkhjf

Afdelingsleder og Salgschef ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Afdelingsleder og Salgschef Eddie Jensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Ballerup.

Eddie Jensen er tiltrådt i en stilling som Afdelingsleder og Salgschef hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering og skal stå med ansvar for afdelingen i Ballerup.

Han har en baggrund som Civilingeniør M&E fra Danmarks Tekniske Universitet, HD-O fra Copenhagen Business School og en Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet.

Eddie har 30 års erhvervserfaring som ingeniør, projektleder og leder og har tidligere varetaget stillinger som serviceleder, projektleder, logistik- og produktionschef, teknisk chef samt afdelingsleder, ligesom han har været direktør og ejer af Maskinfabrikken Jølemo.  Erhvervserfaringen er foruden Jølemo opnået hos MAN B&W, Novo Nordisk, DISA og IMI Precision Engineering.

Han har stor erfaring med salg og ledelse og har arbejdet med projekter i alle faser i et internationalt miljø og har en bred viden om tekniske produkter og anlæg.

Eddie skal stå i spidsen for salget af Adding Engineerings ydelser i regionen, og har som salgschef og leder ansvar for at servicere kunderne i Københavnsområdet og på Sjælland.

Eddies egne spidskompetencer:

·         Ledelse af personale og teams

·         Salgsledelse

·         Virksomhedsledelse og -rådgivning

·         Projektledelse

·         Produktions- og logistikledelse

·         Optimering af drift og processer

·         Innovation

 

 Vi byder velkommen til Eddie Jensen ved Adding Engineering.

adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.093