23948sdkhjf

Arkitekttegnet hus – Sådan bliver drømmen til virkelighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om et ægte arkitekttegnet hus med din egen unikke indretning, design og materialevalg? Hvis du vælger at få opført et arkitekttegnet hus, har du de bedste muligheder for at få alle dine ønsker og krav opfyldt

Her er det nemlig i høj grad dig selv der kommer med idéerne til husets indretning og design. Læs her, hvordan du kommer du i gang!

Når du vælger at bygge et arkitekttegnet hus, kan du i langt højere grad være med i alle processer – lige fra de første streger på papiret til det færdige hus er klar til indflytning.

Et arkitekttegnet hus er altid unikt
En af de helt store fordele ved at bygge dit eget hus er, at du kan vælge den indretning, som passer bedst til dig. Du kan få opfyldt dine egne og din families krav til plads, og ønsker til størrelse på rum og værelser og du kan bestemme husets øvrige indretning.

Du er ikke begrænset på samme måde, som du vil være det af et typehus. Når du vælger at få opført et arkitekttegnet hus, vil tegnestuen altid forsøge at ramme dine ønsker bedst muligt, og du kan derfor få et fuldstændigt unikt hus, der ikke findes magen til andre steder.

Du har også gode muligheder for at påvirke valget af de materialer, som huset skal opføres af. Materialevalget er ligeledes med til at gøre huset specielt, og du har mulighed for at lade din egen personlige stil skinne igennem.

Fra drøm til virkelighed
Når du skal opføre et arkitekttegnet hus, er der mange ting der skal forenes. Og når først beliggenhed, tegninger og byggetilladelse er på plads, kan byggeriet begynde.

Du kan vælge, om du selv vil være en del af byggeprocessen, og måske vil du endda udføre en del af det håndværksmæssige arbejde selv.

Hvis du vælger denne løsning, kan du selv indhente tilbud fra håndværkere og entreprenører, og du er med i alle beslutninger.

En professionel byggerådgiver kan hjælpe dig i mål
En anden løsning kan være, at du vælger at få en byggerådgiver til at stå for en del af det praktiske arbejde med projektstyringen af byggeriet. En byggerådgiver, som f.eks. Selvbyg Support fra Thisted, kan yde hjælp med tegninger, myndighedsgodkendelser osv.

Inden byggeriet går i gang, vil rådgiveren ligeledes sørge for at indhente tilbud fra forskellige entreprenører, og rådgiveren vil sidenhen bistå med at koordinere de forskellige faggrupper i byggeprocessen. Med Selvbyg Support på sidelinjen er du sikker på at få et arkitekttegnet hus til den aftalte pris.

Selvbyg Support Byggerådgiver vil altså fungere som din repræsentant, og vil kunne hjælpe med at tage de bedste beslutninger, efterhånden som byggeriet skrider frem. Så med en Selvbyg Support er du sikker på at få et flot arkitekttegnet hus.

Se oversigt over hvad det generelt koster at bygge et nyt hus på Selvbygsupport.dk. Den kæmpe fordel ved at vælge en byggerådgiver som Selvbyg Support er som sagt, at du ikke behøver at frygte, at byggebudgettet bliver overskredet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078