23948sdkhjf

Elektrisk verdenspremiere i Rally

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

Verdenspremieren på el-drevne rallybiler blev for nylig lanceret i Tyskland, og det var en premiere, der gav motorsportsfans en stor oplevelse.

Fremtidens motorsport er her endelig. Hvordan det bliver, fik vi en smagsprøve på til verdenspremieren på eldrevne rallybiler i ADAC OPEL E-Rally Cup, der blev afholdt den 14. juni i Rüsselsheim, Tyskland. Publikum oplevede hvinende dæk, vilde overhalinger og nervepirrende dueller i verdensklasse mellem racerkørere. Med andre ord ser fremtiden lys ud for motorsport generelt og rally i særdeleshed. Med introduktione af eldrevne køretøjer også inden for motorsport kan vi endelig sige farvel til forurenende udstødningsgasser og den negative klimapåvirkning.

Blandt debutanterne i det farverige startfelt var et navn, der skilte sig ud: Timo Scheider. Den dobbelte DTM-mester og tidligere Opel-kører følte sig hurtigt hjemme i sit nye miljø. Med hjælp fra sin co-driver Tobias Braun klatrede den 42-årige Timo Scheider længere og længere frem på ranglisten for at slutte på en imponerende femteplads.

"Dette resultat og mit første rally med en eldreven bil overgik mine forventninger," sagde Scheider, der vandt den samlede sejr i 2003 Nürnburg Ring 24 timer med Marcel Tiemann, Manuel Reuter og Volker Strycek i Opel Astra V8 Coupé. ”Det er virkelig en positiv oplevelse. Corsa E-Rally er en fantastisk bil, som jeg følte fra starten, at jeg kunne stole på, hvilket gav mig selvtillid. For hver kilometer blev jeg mere komfortabel med at køre i den eldrevne bil, men for at være ærlig havde jeg aldrig forventet en femteplads! ” Franskmændene Laurent Pellier og hans medkører Thierry Salva fra Saintéloc Racing trak sig tilbage med sejren i dette første løb. Den næste konkurrence afholdes den 7. august på "ADAC Holsten Rally". Læs mere om premieren her (link til nyheden på hjemmesiden)

I tråd med TotalEnergies ambition om at være en førende aktør på markedet for renere energi er vi involveret i og støtter motorsportsaktiviteter, der fremmer udviklingen af el-drevne biler.

Læs mere om TotalEnergies’ engagement i motorsport her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062