23948sdkhjf

Olaf Bahn udfører isolering af ventilation.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olaf Bahn Isolering A/S

Alle former for ventilation Isolering udføres..

Isolering af ventilation og ventilationskanaler kan være en besværlig opgave. Arbejdet kræver at man har den fornødne uddannelse og erfaring og ikke mindst kendskabet til gældende krav og normer for isolering af ventilation.

Spørgsmålene kan være mange – skal det isoleres iht. gældende regler for bygningsreglementet og dermed den danske standard DS 452,3 eller er det et industri/procesanlæg. For bestemmelse af isoleringstykkelse er det også afgørende hvad formål ventilationsanlægget har, og sidst, men måske vigtigst – skal det brandisoleres.

Hos Olaf Bahn Isolering A/S har vi mere en 80års erfaring i isoleringsbranchen, og et dybdegående kendskab til disse spørgsmål. I samarbejde med vores gode medarbejdere udfører vi alle typer isolering af ventilationsanlæg, fra det private Genvex-anlæg over proces anlæg i industrien, samt klimaanlæg. Intet er for stort eller småt, og vi dækker hele landet og arbejder også I Norden, Norge, Sverige og Grønland m.m.

Hos Olaf Bahn Isolering A/S følger og udfører vi altid isolering af ventilation efter de gældende standarder, normer og krav.

Skulle I have spørgsmål kan vi kontaktes på 8621 0099 – eller på http://olaf-bahn.dk/

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olaf Bahn Isolering A/S

Pi 1
8382 Hinnerup
Danmark
Olaf Bahn Isolering A/S

Send til en kollega

0.093