23948sdkhjf
Del siden

Olaf Bahn Isolering A/S

Olaf Bahn Isolering er Danmarks absolut førende virksomhed inden for sanering af asbest samt industriisolering. Vi har mere end 80 års erfaring med isolering i ind- og udland, og firmaet beskæftiger omkring 50 veluddannede medarbejdere – heriblandt nogle af landets mest erfarne isolatører.

Desuden benytter Olaf Bahn Isolering A/S sig ved større entrepriser også af diverse underleverandører, der er underlagt samme krav og forventninger som firmaets egne ansatte.

Olaf Bahn Isolering A/S har en unik viden om sanering og bortskaffelse af skadelig asbest og PCB. Intet andet dansk isolationsfirma kan fremvise tilsvarende ekspertise på dette afgørende område.

Herudover er Olaf Bahn Isolering A/S specialiseret i alle former for avanceret isolering inden for industri. Således er vi eksperter inden for brandisolering og isolering af VVS. Vi foretager afdækninger med aluminiumskapper, og vi leverer altid et håndværksmæssigt upåklageligt resultat.

Hvis du vil have sikkerhed for, at alle forskrifter er overholdt, samt at arbejdet afleveres til aftalt pris i aftalt kvalitet, skal du aftale din næste isoleringsopgave med Olaf Bahn Isolering A/S.

Olaf Bahn Isolering A/S
Pi 1
8382 Hinnerup
Danmark
CVR nummer: DK21856207
P nummer: 1005263174
50

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.08