23948sdkhjf

Emissioner i den grønne omstilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

På blot 2 minutter, får du med denne video et indblik i projektet, når Karsten Fuglsang fortæller om visionerne for "Emissioner i den grønne omstilling".

Frem mod 2030 skal vi nedbringe vores udledning af CO2 med 70%. Det skal vi bl.a. ved at indføre nye, klimavenlige brændstoffer og teknologier. Men hvordan sikrer vi, at emissioner fra de grønne brændsler ikke skaber nye sundheds- eller miljøproblemer?

Det arbejder vi i FORCE Technology med i et 4-årigt projekt, der hedder "Emissioner i den grønne omstilling". Projektet er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Se videoen og få et indblik i projektet lige her.

Mere om projektet

Udviklingen af bæredygtige brændstoffer og teknologier til lagring og udnyttelse af CO2 er en forudsætning for den grønne omstilling og indgår som centrale elementer i regeringens klimaaftale fra 2020. 

I dag kender vi ikke de emissioner, der kan komme fra de nye typer grønne brændsler, og dermed heller ikke de konsekvenser, de kan få for miljø og klima. Men der er stor opmærksomhed på, at vi ikke skaber nye miljøproblemer, mens vi er i gang med at løse klimaproblemet.

Ambitionen med projektet "Emirssioner i den grønne omstilling" er at sikre, at reduktion af klima- og miljøbelastningen bliver en integreret del af den grønne omstilling i industri og samfund. Vi vil understøtte løsninger og teknologi, der muliggør, at nye eller afledte miljøskadelige emissioner fra de nye brændsler og carbon capture-teknologier bliver inddraget i virksomhedernes omstilling.

Du kan læse meget mere om hele udviklingsprojektet her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062