23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Online workshop: Metrologi og storskala brintproduktion

På denne online workshop får du ny teknisk indsigt og input fra domæneeksperter, der er involveret i udviklingen af Power-to-X.

Power-to-X er en væsentlig del af den grønne omstilling i den danske energisektor. I årtier har den danske vindmølleindustri vist en evne til at være førende i udviklingen af teknologi. Power-to-X skal være med til at udbygge denne førsteplads med nye værdikæder fra produktion af grøn el og helt frem til forbrugerene.

Nøgleelementer i disse værdikæder er brintproduktion i stor skala, udvikling af Power-to-X-infrastrukturen og den nødvendige knowhow, der skal til for at drive infrastrukturen så forholdet mellem elproduktion og strømforbrug koordineres optimalt.

Elektrolyse er en veletableret teknologi, der er blevet brugt industrielt i et århundrede. Hvilke roller spiller metrologi og instrumentering i opskaleringen af elektrolyse til sikker og omkostningseffektiv produktion af grøn brint? Er der sammenhæng mellem de tilgængelige laboratoriefaciliteter og de behov, industrien har? Opskalering sætter mere fokus på custody transfer, afregningsmålinger og behov for uafhængig tredjepartskontrol af instrumentering.

SE PROGRAMMET OG TILMELD DIG HER

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

NR
Nicklas Rasmussen
nir@force.dk

Send til en kollega

0.047