23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krav og begrænsninger til materialer og rengøringsprocesser

Deltag på temadage den 8. og 10. december og bliv klogere på udfordringer med procesudstyr til food- og pharmabrancherne.

Du får indblik i, hvordan du vælger de rigtige materialer til netop din produktion. Fokus ligger på materialerne rustfrit stål, elastomerer og gummi.

Dit valg af materialets kvalitet og overfladebehandling betyder meget for udstyrets levetid og driftssikkerhed.

Desuden fokuserer temadagen på rengøring af procesudstyret, og hvilken effekt valget af rengørings- og desinfektionsmidler har på korrosion. Hvordan anvender du dem bedst, så du undgår unødvendige skader på udstyret, samtidig med du opnår så høj kvalitet af dit produkt som muligt?

Hør bl.a. indlæggene fra FORCE Technologys to eksperter indenfor hygiejnisk design, når Alan Friis fortæller om ” Rustfrit stål til fødevarekontakt – rengørlighed og bestandighed i brug”, og Annette Baltzer Larsen gør dig klogere på emnet ”Rengøringsprocedurens indflydelse på korrosion”.

Målgruppe

Temadagene er for ingeniører, designere, konstruktører, teknikere og andre, der arbejder med drift, rengøring og vedligehold, og kan se værdien af at holde et rørsystem rent uden at forårsage korrosionsangreb i stålet eller nedbryde pakningsmaterialerne.

Tilmelding og mere information

Det er ATV-SEMAPP,  der inviterer til de to halvdags temadage, der foregår via Teams. Du kan tilmelde dig og læse meget mere om det spændende program her.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.047