23948sdkhjf

Hele holdet bag Fenagy er nu endelig samlet

| Medlemsnyhed | Indrykket af FENAGY A/S

Fenagy har nu været i gang i et par måneder, og nu er vores fire stiftere endelig samlet.

Ny på markedet, men med erfarne stiftere i kulissen

Alle Fenagys stiftere er kompetente profiler med stor erfaring fra kølebranchen og har ligeledes arbejdet sammen tidligere. Ikke nok med, at medstifterne er tidligere kollegaer, så er de samtidig fire venner.  

Jacob Nielsen er Fenagys nyest tilkomne medstifter. Han er uddannet ingeniør med speciale i termodynamik og har igennem de sidste ti år varetaget mange forskellige funktioner – alt fra projektingeniør til teknisk direktør.
I Fenagy har Jacob ansvaret for den mekaniske konstruktion. Dette indebærer bl.a. beregninger, design, diverse godkendelser og komponentvalg. Jacob vil ydermere hjælpe til med kundeopfølgning og tilbudsgivning.

Derudover så består vores medstiftere af Klaus Nørgaard, Mads Holst og Kim G. Christensen.

Klaus Nørgaard er uddannet statsautoriseret revisor og har tidligere arbejdet med dette og senest været økonomi- og administrationschef hos hans tidligere arbejdsplads.
Klaus har ansvaret for økonomien og administrationen i Fenagy, hvilke bl.a. involverer opgaver såsom implementeringen af effektive systemer, som kan understøtte processerne i salg, indkøb og produktion.   

Mads Holsts primære opgaver i Fenagy er elektrisk design og udvikling af styring, men han er også med inde over komponentvalg, produktion, dokumentation og indkøb mm.
Mads er uddannet maskinmester og har arbejdet med køleteknik de seneste 11 år. Her har han bl.a. haft stillinger i R&D, hvor han har arbejdet med systemer og komponenter til naturlige kølemidler.

Kim G. Christensen er Fenagys adm. direktør. Udover at have denne titel arbejder han også med forretningsudvikling, salg og indkøb. Kim hjælper endvidere ingeniørteamet med konstruktion og design både på den mekaniske og elektriske side.
Kim er uddannet maskiningeniør indenfor energianlæg og termodynamik. Derudover har han tidligere haft stor succes med opstart af ny virksomhed. Han stiftede i 2006 Advansor sammen med sin daværende kollega, Torben Hansen. 

Med Jacobs tiltrædelse er Fenagy nu oppe på otte medarbejdere, som alle arbejder hårdt på at få det første anlæg færdigt.

Vil du vide mere om Fenagy eller har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Web: www.fenagy.dk
Mail: fenagy@fenagy.dk
Tel.: 7199 8986


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FENAGY A/S

Bautavej 1A
8210 Aarhus V
Danmark
FENAGY A/S

Send til en kollega

0.095