23948sdkhjf
Del siden

FENAGY A/S

Fenagy A/S er specialiseret i produktion af effektive, konkurrencedygtige varmepumper og køleanlæg  til fjernvarme og industri. Vi bruger kun naturlige kølemidler - primært CO2, men også isobutan og propan.  

Virksomheden blev stiftet i 2020 og har fokus på at hjælpe kunder i fjernvarmen og industrien med en grøn og bæredygtig omstilling til fremtidens CO2-neutrale produktion af varme og køling. 

Fenagys teknologi er baseret på eldrevne varmepumper og køleanlæg, der anvender CO2 og kulbrinter (isobutan og propan) som kølemiddel. Vores anlæg sikrer effektiv og robust levering af temperaturer og ydelser, der er tilpasset kundens behov. Ved anvendelse af grøn strøm sikrer de en CO2-neutral produktion af varme og kulde. 

Udover at være producent med fokus på kundetilpassede, fabriksbyggede anlæg, er Fenagy også et projektorienteret firma, der sikrer et professionelt og tæt samarbejde med vores partnere. Vi rådgiver vores kunder om den mest bæredygtige løsning og deltager også i projekteringen af den samlede installation. Endelig har vi fokus på en gnidningsløs installation, opstart, indkøring og service af anlæggene.

Læs mere om Fenagy A/S her.

FENAGY A/S
Rokhøj 7
8520 Lystrup
Danmark
CVR nummer: DK41457341
P nummer: 1025957780
80
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031