23948sdkhjf

Minimering af vandspild og forbedring af driftseffektivitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABB A/S

ABB støtter Hvaler kommune i Norge med minimering af vandspild og forbedring af driftseffektivitet ved hjælp af digitale løsninger

 

Digitale løsninger fra ABB skal forbedre drift og sikkerhed for drikkevandsforsyning og spildevand til 2.000 hjem og 4.400 hytter i Hvaler-distriktet i Norge.

ABB har udvidet en eksisterende servicekontrakt med Hvaler Kommune med avancerede digitale tjenester. Denne udvidelse vil give bedre brug af driftsdata, automatisere processer, forbedre den samlede ydeevne og miljømæssige bæredygtighed, og i sidste ende støtte Hvaler Kommune i at reducere vandspild.

Realtidsdata direkte fra kilden

Det er ABB’s digitale datastreaming-tjeneste, ABB Ability ™ EdgeInsight, som er nøglen til denne forbedring. Denne giver Hvaler Kommune mulighed for at arbejde langt mere effektivt med online data af høj kvalitet. Ved hjælp af disse data vil operatørerne blive i stand til at effektivisere drift og styring af deres vand- og spildevandstjenester.

Per Erik Holsten, leder af ABB Energy Industries for Nordeuropa, udtaler: ”Implementeringen af vores digitale løsning markerer et teknologisk gennembrud for en traditionel og konservativ vandbranche i Norge. Hvaler Kommune, som er et særligt smukt område, har ambitioner om omfattende digitalisering og en smart by-infrastruktur. Vi håber, at dette projekt vil danne grundlag for fremtidige succesrige samarbejder. ”

Bedre bæredygtighed

ABB er forpligtet til at fremme en mere ansvarlig og bæredygtig brug af vand ved at tilbyde integrerede løsninger til hele vandets livscyklus, som optimerer driften og forbedre

”Med den nye streaming-løsning fra ABB lukker vi gap mellem operativsystem og dataskyen på en sikker og bæredygtig måde, siger Thor Egil Kingell, leder af digitalisering for Hvaler Kommune. ”Dette muliggør innovative løsning fra ABB og andre leverandører. Det er en spændende tid for Hvaler Kommune, og vi er glade for at have ABB ombord ”

Den unikke streaming-løsning er banebrydende for ABB i Norge og blev første gang anvendt kommercielt i offshoreindustrien tidligere på året på OKEA’s Draugen-platform. ABB er nu ved at undersøge, hvordan denne teknologi kan anvendes på andre markeder i Nordeuropa.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en førende global teknologivirksomhed, som styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvensomformere løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB’s succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 144.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande.

For mere information, kontakt:
 
ABB Media Relations
Sarah Andrews
Global Marketing Communications Manager
Energy Industries
Phone: +1 919 413 2556
Email: sarah.andrews@us.abb.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABB A/S

Meterbuen 33
2740 Skovlunde
Danmark
ABB A/S

Send til en kollega

0.093