23948sdkhjf

Skal du certificeres af Nohrcon til efteråret?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Med Nohrcons uddannelser og certificeringer får du konkrete kompetencer relateret til praksis, så du kan hæve niveauet i dine bygge- og udbudsprojekter - nu også via live-stream. Early Bird-rabat: Tilmeld 3, for 2 - indtil 6 uger før!

Nohrcon er specialist i kurser inden for offentligt indkøb og byggeri for ikke-jurister - herunder de juridiske aspekter; udbudsret og entrepriseret.

Det er altså os, du går til, når du vil blive klogere på de nye aftalevilkår for byggeriets parter AB 18/ABR18/ABT18, Udbudsloven eller Forsyningsvirksomhedsdirektivet, da vi samarbejder med landets førende undervisere på området.

Derudover afholder vi en masse konferencer og studieture om byggeri og indretning af fremtidens skoler, hospitaler, plejeboliger, børneinstitutioner, seniorboliger, kontorer, sundhedshuse m.m.

De fleste af vores kurser kan tages som en del af et certificeringsforløb, så du får bedre dokumentation for dine kompetencer - og til efteråret kan du bla. deltage på disse spændende uddannelser for praktikere hos Nohrcon - og det er nu muligt at live-streame udvalgte kurser, hvis du ikke har mulighed for at møde op:

 

CERTIFICERING I ENTREPRISERET AB 18 & ABR 18
- for entreprenør og underleverandør
- for bygherre og rådgiver
29. september - 3. december 2020, København

 

BYGGERIETS PROJEKTLEDERUDDANNELSE
9. september - 12. november 2020, København
8. december 2020 - 4. marts 2021, Roskilde
- forbereder dig til IPMA®Certificering

 

CERTIFICERING I PROJEKTERINGSLEDELSE
24. - 25. november 2020, København

 

CERTIFICERING I UDBUDSRET
29. september - 2. december 2020, København

 

CERTIFICERING I UDBUDSRET FOR FORSYNINGSSEKTOREN
8. oktober - 2. december 2020, København

 

CERTIFICERING I CATEGORY MANAGEMENT - NYT!
På vej - hold øje med hjemmesiden

 

OBS: Alle kurserne, der indgår i uddannelserne, kan også tages enkeltvist - og du kan endda nå at deltage på vores webinar om ABR 18 og ydelsesbeskrivelser inden sommerferien!

 

NB: Udover 3-for-2-rabatten, tilbyder Nohrcon i samarbejde med følgende foreninger 15 % medlemsrabat på alle Nohrcons arrangementer (kan dog ikke kombineres med andre rabatter):
Bygherreforeningen, Konstruktørforeningen, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Danske Arkitektvirksomheder og Forbundet Arkitekter Og Designere. Kontakt din forening for at få oplyst rabatkoden.

 

Se alle Nohrcons kommende kurser, konferencer og studieture inden for Byggeri, Anlæg, Infrastruktur, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.068