23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se videoen af Årets skolebyggeri 2019: Holbergskolen, KBH NV

I videoen kan du høre Berit Thorup fra Nøhr & Sigsgaard og Uffe Bay-Smidt fra KANT arkitekter fortælle om den omfattende og vellykkede helhedsrenovering af skolen, som løb med Nohrcons pris for Årets skolebyggeri 2019.

Nohrcon kårede Holbergskolen til Årets skolebyggeri 2019 på den årlige “Konference om fremtidens skole og læringsrum” foran fire andre nominerede skoleprojekter. I videoen kan du høre arkitekterne bag fortælle om den omfattende helhedsrenovering af skolen.

En offentlig afstemning og en fagjury afgjorde tilsammen, at det var et renoveringsprojekt, der fortjente den prestigefulde pris. Juryen fremhævede bl.a., at moderniseringen har udvist stor respekt for det oprindelige byggeri med superflot resultat til følge. Overborgmesteren lykønskede Holbergskolen, der blot er en af mange københavnske folkeskoler, som har fået et kæmpe løft.

Holbergskolen, som oprindeligt hed Skolen ved Emdruplund, er opført i 1953 og er i bevaringsværdiklasse 4. Som mange danske folkeskoler fra den tid oplevede Holbergskolen udfordringer med slidte og utidssvarende bygninger, der ikke matchede de nye læringsmetoder eller pædagogiske ambitioner.

Den væsentligste opgave ved renoveringen var derfor at finde ud af, hvordan man kunne gennemføre en nænsom renovering, der var i tråd med den oprindelige skoles høje kvalitet og samtidig opdatere skolens bygninger, så de levede op til nutidige krav til indeklima, akustik og fleksible læringsmiljøer.

 

Til efteråret kårer Nohrcon igen Årets danske skolebyggeri på den årlige Konference om fremtidens skole og læringsrum d. 7. oktober - en del af vores Temauge om fremtidens skole og læringsrum 2020 d. 5.-8. oktober i København:

5. oktober: Konference om indeklima i skolen

6. oktober: Studietur til nye og ombyggede skoler

7. oktober: Konference om fremtidens skole og læringsrum

8. oktober – vælg mellem to temadage:


OBS: Early bird-tilbud: nedsat pris indtil 24. juni 2020!

PLUS: Tilmeld 3, betal for 2 indtil 18. august 2020!

 

Kan du ikke vente helt til oktober med at blive klogere på fremtidens skole og læringsmiljø, så kan du også tage med til skolekonferencer i både Stockholm og Oslo her i foråret - og indtil d. 23/3 kan du komme med forslag til hvilket skoleprojekt i Norge, der fortjener prisen for Årets norske skolebygg. Vinderen kåres på vores Konferanse om bygging av fremtidens skole d. 13/5 i Oslo.

Den svenske skolekonference afholdes d. 18. juni 2020 i Stockholm: Konferens om framtidens skolor och läringsmiljö.

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.049