23948sdkhjf
Del siden
Annonce

COOL-FIT på BrauBeviale 2019

Nåede du ikke BrauBeviale så fortvivl ikke. Arbejder du med drikkevareproduktion er korrosion, rørbrud og ventilfejl sikkert ikke ukendt. Dette fører til dyre produktionsstop, øgede omkostninger og tab af råvarer, halvfabrikata og færdige produkter.

Korrosionsfri
"På mange områder inden for drikkevareproduktion er det nu muligt at skifte til moderne plastsystemer," siger Markus Kerger, markedssegmentchef Køling hos GF (Tyskland). Plastrørsystemer er korrosionsfrie, hvilket er betydeligt mindre modtagelige for lækage og holder lige så længe som selve installationen, mindst 25 år. De giver således drikkevareproducenter mulighed for at drage fordel af innovative materialer og teknologier for at øge omkostningseffektiviteten af nye og eksisterende installationer.

Proceskøling
Systemløsningerne fra GF er især egnede til proceskøling, såsom præcist kontrolleret fermenterings- og modningsprocesser, klimatiseret opbevaring, rengøring og desinfektion af produktionsinstallationen og vandbehandling. 

Komplet sortiment
Plastsystemerne fra GF er i stand til at dække anvendelser i temperaturområdet fra -50° C til + 140° C. Det store udvalg af overgangsfittings muliggør let og sikker forbindelse til metalsystemer. De relevante godkendelser til drikkevand og fødevarer er tilgængelige.
Miljø og æstestik
"Takket være deres markant bedre CO2 balance sammenlignet med metalsystemer og den pålidelige beskyttelse af miljøet og drikkevand mod frigivne kemikalier, gør plastsystemer det også lettere at overholde stigende miljøbestemmelser," siger Philipp Schneller, fra GF (Tyskland). "Selve installationen er permanent æstetisk tiltalende og derfor også attraktiv for bryggerier, vingårde og andre produktionsfaciliteter med showproduktion eller kundebesøg."

Læs mere om vores to COOL-FIT løsninger her under:

COOL-FIT 2.0
Revolutionen til effekt køling. Anvendes indendørs.

  • 50% hurtigere installation
  • 30% bedre energieffektivitet
  • 100% korrosionsfri
  • Temperaturområde: 0° C til +60° C

Læs mere om COOL-FIT 2.0 her.

COOL-FIT 4.0
Den bedste teknologi vinder. 

COOL-FIT 4.0 er det præisolerede rørsystem til sekundær køling med saltvand, glycol, ethanol og koldt vand. Anvendes indendørs og udendørs.

  • 100% vedligeholdelsesfri
  • 100% pålidelig
  • 65% mindre vægt
  • 50% hurtigere installation
  • 30% mere energieffektiv
  • Temperaturområde: - 50° C til +60° C

Læs mere om COOL-FIT 4.0 her.

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.047