23948sdkhjf

Sådan får du styr på varmen i sommerhuset til vinter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Et sommerhus er utroligt lækkert om sommeren, når der er varme udenfor, og i kan løbe rundt ude i haven eller nede ved stranden.

I spiser is, hygger jer og er sammen på en helt ny måde. Det er rart at komme væk hjemmefra, og derfor er et sommerhus lækkert at gøre brug af. Det giver jer alle sammen mulighed for at være sammen som familie på en anden måde, end når hverdagen overtager. Men hvad gør I om vinteren? Det er altid hyggeligt i sommerhuset også om vinteren, hvor I kan skifte isene ud med kakao og skumfidusser.

En varmepumpe
En varmepumpe kan være løsningen på problemet. En varmepumpe producerer helt op til 4-5 gange mere varme end den strøm, der bliver brugt. Dermed er en varmepumpe faktisk den form for opvarmning, der giver dig den billigste kwatt pris. Der findes selvfølgelig forskellige varmepumper og mange brands. Det er blandt andet Panasonic, Mitsubishi og mange andre brands.

I et sommerhus kan du vælge en luft til luft varmepumpe. Den er meget energibesparende + en lav installationspris, hvilket er fornuftigt, når I alligevel ikke er i sommerhuset året rundt, men i nogle perioder. Dermed er det rart med en lavere installationspris.

Hvordan virker en varmepumpe?
Det er et godt spørgsmål, og det er helt forståeligt, at du leder efter svar på dette spørgsmål. Det kan vi nemt forklare. Måden varmepumpen fungerer, er, at den trækker varmen ud af luften og bruger den energi til at opvarme sommerhuset (eller huset) inden for. Det er en smart metode, og disse varmepumper bliver mere og mere populære. Der findes en teknisk forklaring på, hvordan den virker, men hvis man ikke er super teknisk, kan den forklaring blive lidt forvirrende.

Det er ikke kun til sommerhuset, du kan få en varmepumpe. Du kan overveje det til huset.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.11