23948sdkhjf

Linka Energy ansætter Agner Lund som teknisk projektingeniør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Linka Energy A/S

Med ansættelsen opruster Linka på den tekniske front, med en stærk og særdeles velkendt kompetence inden for udvikling af biomassekedler.

Den vestjyske virksomhed har pr. 1. oktober ansat den mangeårige samarbejdspartner, Agner Lund, som teknisk projektingeniør – med undertitlen kedelspecialist.

Agners primære opgave bliver at videreudvikle Linka og datterselskabet Jernforsens kedelteknologi samt rådgive eksisterende og nye kunder. Agner vil således fortsat være til rådighed med sin tekniske kompetence for kunder, der ønsker at optimere eksisterende kedelanlæg, om end dette nu vil ske gennem Linka. Gennem de sidste 25 år har Agner arbejdet ved kedelleverandøren Danstoker A/S, hvor han har fungeret som bindeled mellem Linka og Danstoker.

”Ansættelsen sker som led i virksomhedens vækststrategi, og Agner bliver en vigtig teknisk ressource i takt med at vores projekter bliver mere komplekse”, fortæller administrerende direktør Thomas Gaardbo.

Det er ikke første gang Linka har glæde af Agner Lund, da han ligeledes var ansat hos virksomheden tilbage i 1997-99, under daværende direktør Erling Jensen. Det var netop samarbejdet mellem Erling Jensen og Agner Lund som førte til udviklingen af Linkas velkendte LINKA H-kedel.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Linka Energy A/S

Nylandsvej 38
6940 Lem St
Danmark
Linka Energy A/S

Send til en kollega

0.062