23948sdkhjf
Del siden

Linka Energy A/S

Linka Energy er en af verdens førende virksomheder inden for varme- og dampanlæg til biomasse - ikke mindst inden for udnyttelse af halm. Anlægsstørrelser spænder fra 100 - 15.000 kW, der primært er baseret på brændselstyper som halm, flis og træpiller, dog også andre mere eksotiske biobrændsler. Med 40 års erfaring og know-how, er vi eksperter i at guide dig til de valg og løsninger, der giver de bedste resultater fra dit biomasseanlæg.

Miljømæssigt bidrager Linka til reduktionen af CO2, hver gang et anlæg sættes op som erstatning for eksisterende varme- og dampanlæg baseret på fossilt brændsel.

Linka er grundlagt i 1978 i kølvandet på den globale oliekrise. Lige fra starten har vi haft fokus på udvikling og optimering af miljørigtige energiformer baseret på biobrændsel. I dag er vi blandt verdens førende specialister inden for udvikling, projektering og opførsel af fuldautomatiske kvalitetsanlæg til hele verden.

Vores anlæg er opbygget efter en driftsfilosofi, som har ført til flere end 3.500 installationer verden over, til kundegrupper som landbrug, industri, institutioner og varmeværker.

Driftsfilosofi

· Maksimal udnyttelse af brændslet
· Høj driftssikkerhed
· Lavt energiforbrug
· Minimale vedligeholdelsesomkostninger
· Fuldautomatiserede anlæg

Linka Energy A/S
Nylandsvej 38
6940 Lem St
Danmark
CVR nummer: DK17775693
P nummer: 1002646123
45
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.045