23948sdkhjf

Flyderswitche til overvågning af væskeniveauer

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLINGER Danmark A/S

Simple niveaukontakter til overvågning af væskeniveauer i tanke, beholdere og åbne kar. Barksdale er blandt markedets førende leverandører af flyder switche for vertikal montage, til overvågning af væskeniveauer i tanke og bassiner.

Princippet er enkelt, det baseres på en flyder med en indbygget magnet der, ved passage, aktiverer en reedkontakt gennem væggen af styrerøret. Skiftekontakten er ikke i direkte kontakt med mediet, så den slides og ældes ikke.

Forskellige materialevalg gør niveau switchen anvendelig til alle væsker uafhængig af ledningsevne, dielektricitetskonstant, bobler og skumdannelse, ligesom der kan leveres særlige modeller monteret i Bypass rør, såfremt det ikke ønskes at have alarmen i selve tanken (f.eks. hvis der er røreværk i denne).

Switchen leveres længder fra 48 mm op til 3 meter (afhængig af materialevalg), ligesom den kan bestykkes med op til 4 flydere (switch punkter) for indikation af maks. 6 individuelle niveauer (NO eller NC).

Karakteristika:

•       Simpelt og robust måleprincip

•       Kan anvendes til alle væsker (Vægtfylde: ≥ 400 kg/m3)

•       Medieberørte dele i 316 rustfrit stål eller kunststof

•       Ingen separat strømforsyning

•       Kan leveres med Ex-, Marine- og fødevare godkendelser

 

De flyderbaserede kan også leveres som transmitter for kontinuerlig måling, ligesom der også er mulighed for at få en temperaturmåling/alarm indbygget i styrerøret..

Se mere hér

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLINGER Danmark A/S

Nyager 12
2605 Brøndby
Danmark
KLINGER Danmark A/S

Billeder & videoer

KLINGER Danmark Barksdale Niveau SwitchKLINGER Danmark Barksdale Niveau SwitchKLINGER Danmark Barksdale Niveau Switch

Send til en kollega

0.177