23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VIDEO: Virksomhedsbesøg hos Spica Technology

Få et recap af arrangementets key points og indblik i produktionen.

Mandag eftermiddag den 8. april havde Spica Technology fornøjelsen af at være vært for 20 vindmølleinteresserede entusiaster, som havde valgt at lægge vejen forbi Ørstedsvej 5 for at høre om, hvordan man får succes i den globale vindmøllebranche. Efter oplæggene blev gæsterne vist rundt på Spicas faciliteter og produktion i Silkeborg.

Eftermiddagen blev afviklet i samarbejde med ErhvervSilkeborg og Eksportforeningen.

VIDEO: Se et recap af eftermiddagens arrangement med key points og indblik i faciliteterne på Ørstedsvej her.

Oplægsholdere:
- Sebastian Schwarz fra Eksportforeningen
- Benny Thomsen fra Spica Technology

Eksportens DNA

Sebastian Schwarz indviede de fremmødte i eksportens DNA, som er baseret på flere års forskning gennemført af Tuborg Research Centre of Globalisation and Firms, Aarhus Universitet, sammen med Eksportforeningen og bygger bl.a. på data fra Danmarks statistik om danske virksomheder.

Kun 6% af de danske virksomheder eksporterer, og 10% af eksportvirksomhederne står for hele 90% af den totale eksport. Forskningen viser, at de virksomheder, som har succes med eksport på det internationale marked, har godt styr på 5 fællesnævnere, som tilsammen udgør Eksportens DNA:

  1. Omkostninger
  2. Mennesker
  3. Produktivitet
  4. Netværk
  5. Kvalitet

Læs og lær mere om de 5 succesfulde fællesnævnere i eksportens DNA på www.eksportensDNA.dk.

Det rette mindset er afgørende

Med en omsætning på 67% eksport, er Spica Technology en del af de 6% eksporterende virksomheder. For Spica Technology, er det altafgørende at have det rette mindset i virksomheden og blandt medarbejderne. Det tager tid, tålmodighed, fokus og stablitet for at have succes på den globale vindmøllescene - det er noget af Spicas eksport DNA.

Spica Technology er vindmøllespecialister i el-tavler og styresystemer til vindmøller. Spica kan håndtere projekter fra de helt små endags-projekter til større ingeniørprojekter f.eks. større udviklingsprojekter fra idé til færdiginstalleret løsning tilpasset efter kundens ønske - med kapaciteten til at lave én enkeltstående kundetilpasset løsning til at implementere en løbende serieproduktion.

Står du og har en vindmølleudfordring, så tøv ikke med at gribe telefonen og kontakt Benny Thomsen HER.

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Send til en kollega

0.047