23948sdkhjf

BioVent skal levere luftrensningssystem for lugt til Skive GreenLab Biogas

| Medlemsnyhed | Indrykket af BioVent ApS

Det kommende Biogas anlæg Skive GreenLab Biogas beliggende i Kåstrup ved Skive, har valgt en biologisk vådscrubber fra BioVent til at fjerne uønsket lugt og andre uønskede partikler fra udsugningsluften.

Det kommende biogasanlæg Skive GreenLab Biogas, som er et samarbejde mellem energivirksomheden E.ON og en række landmænd i Salling, har valgt BioVent som leverandør til et komplet luftrensningssystem for reducering af bl.a. lugt. BioVent er en blandt mange midt- og nordjyske leverandører, som E.ON og landmændene har valgt til biogasanlægget i Salling.
Luftrensningsanlægget har en kapacitet på 100.000 m3/h og leveres som en komplet turn-key løsning fra design til færdigt installeret anlæg, commissioning og efterfølgende service.
Anlægget opbygges med en biologisk tre-trins combi vådscrubber med tilhørende rørføring, ventilator, skorsten mm. Luftrensningsanlægget reducerer fortrinsvis lugtemissionerne, men også støv og ammoniak. BioVent er valgt som leverandør af luftrensningsanlægget, da BioVent tidligere har leveret tilsvarende anlæg til E.ON, som overholder lovgivning iht. emissionsudledningen, udledte lugtenheder, høj driftssikkerhed samt lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.
Luftrensningsanlægget skal leveres i løbet af sommeren 2019 og ventes idriftsat i efteråret 2019.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BioVent ApS

Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Danmark
BioVent ApS

Send til en kollega

0.11