23948sdkhjf

Kun 1 uge til WindEurope i Bilbao - Ses vi?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spica Technology ApS

Spica er klar. Er du? Lad os mødes til en uforpligtende snak på messen i Bilbao og få en demonstration af vores livtidsforlængende retrofit-løsninger til eksisterende aldrende vindmøller.

WindEurope Conference & Exhibition er en af Europas førende vindenergimesser. Mere end 8000 industriledere og over 400 udstillere gør Bilbao til en 3-dages vindenergihub for netværk, videndeling og forretningsmuligheder på tværs af hele vindindustriens værdikæde.

Besøg Spica Technologys stand på messen og få en uforpligtende snak om dine vindmølleudfordringer.

Fremvisning af 3 primære retrofitløsninger indenfor drift og vedligehold

Spica Technology vil fremvise sine 3 primære retrofitløsninger indenfor drift og vedligehold af eksisterende og aldrende vindmøller:

  1. Spica Retrofit Controller med Spica Control System, som  forlænger levetiden af din aldrende vindmølle. En godkendt plug-and-play styring, der giver dig mere værdifulde data og en garanteret ydeevne.

  2. Spica Smart Park, som optimerer vedligeholdelse, reducerer nedbrud og øger din vindmølles ydeevne. Et online SCADA-baseret overvågningssystem af dine vindmøller.

  3. Og vores seneste retrofit-løsning, der tillader ældre vindmøller at få eftermonteret de eftertragtede højkvalitetsikret ultrasonic vindsensorer fra FT Technologies uden at skulle ændre softwaren på din vindmølle. En løsning, der er udsprunget af vores partnerskab med FT som FT Integration Partner.

20 års erfaring med flere vindmølletyper

Spica Technology har mere end 20 års erfaring i udvikling, produktion og installation af innovativ software, elektronik og elektrisk udstyr i nye og eksisterende vindmøller både onshore og offshore. Med speciale i styresystemer, har Spica Technology leveret til kunder i vindmølleindustrien over hele verden til flere forskellige vindmølletyper heriblandt:

  • Nordex N27, N29, N43, N50, N60
  • WindWorld W4200, W5200
  • Micon M530, M700, M1500, M1800
  • NEG Micon NM48
  • og Nordtank vindmøller

Besøg vores stand 1-D52 i hal 1

Spica Technology udstiller på messen sammen med en række af andre danske eksportvirksomheder samlet i hal 1 under Pavilion of Denmark, som er arrangeret af DWEA. På messen kan du møde CEO Benny Thomsen samt  Director of Iberia Martin Gamst, som repræsenterer Spica Technologys spanske afdeling Spica Controls i Spanien.

Messen afholdes den 2.-4. april i Bilbao Exhibition Centre:

BEC - Bilbao Exhibition Centre
Azkue Kalea 1 (nordindgangen)
48902 Barakaldo
Bizkaia, Spanien

Læs mere om Spica Technologys deltagelse på WindEurope Conference & Exhibition 2019 på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spica Technology ApS

Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark
Spica Technology ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.102