23948sdkhjf

Forbrugere strømmer til for at få billig el

Mindre end en uge efter, at Forbrugerrådet lancerede kampagnen ’Tænk Strøm’ har godt 5700 danskere tilmeldt sig initiativet, der blandt andet skal skaffe billigere el-priser.
Forbrugerrådets initiativ ’Tænk Strøm – så bliver du ikke snydt’ gik i luften torsdag den 3. maj, og trods kun få dage på bagen har over 5000 danske forbrugere allerede tilmeldt sig på hjemmesiden tænk.dk/strøm for at få tilbudt billigere el.

- Det er imponerende, at så mange allerede efter få dage har tilmeldt sig initiativet, og det viser, at der er et udtalt ønske fra forbrugerne om at få lavere priser og mere gennemsigtighed på el-markedet. En rapport fra sidste år udarbejdet for Energistyrelsen viser, at industrien slipper meget billigere end husholdningerne, når el-regningen skal betales. Det er den udvikling, som vores initiativ skal være med til at gøre op med, siger direktør i Forbrugerrådet, Rasmus Kjeldahl, i en kommentar på taenk.dk.

Det er muligt at tilmelde sig måneden ud, og Forbrugerrådet vil derefter med de tusindvis af tilmeldinger i hånden kontakte elselskaberne for at få det bedste tilbud på billig el, der reelt gør en forskel for miljøet.

Læs også:
Nem og billig strøm til danskerne
Kritik af ny kampagne fra Forbrugerrådet
Flere vil øge konkurrencen i el-sektoren
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078