23948sdkhjf

Nem og billig strøm til danskerne

Med ny kampagne vil Forbrugerrådet nu sikre de danske el-kunder bedre priser og hjælpe dem med at skifte el-selskab.
Selvom elsektoren har været liberaliseret i snart et årti, betaler de danske el-kunder stadig alt for meget for deres strøm. Og samtidig er det svært at gennemskue, hvordan man køber strøm, som reelt gør en forskel for miljøet.

Det vil Forbrugerrådet nu gøre noget ved med kampagnen ’Tænk Strøm – så bliver du ikke snydt.’

- I elsektoren har der alt for længe manglet konkurrence. Markedet fungerer ikke af sig selv, og forbrugerne er trætte af at blive snydt. Derfor går Forbrugerrådet nu til kamp for at skabe konkurrence, billigere priser på strøm og mere gennemsigtige kontrakter. Det skal være nemt, billigt og trygt for forbrugerne, siger Forbrugerrådets direktør Rasmus Kjeldahl på Taenk.dk.

Det er lige til
På Forbrugerrådets hjemmeside www.taenk.dk kan alle forbrugere, der har en el-regning, tilmelde sig kampagnen med gruppekøb af strøm.

Forbrugerne melder sig uforpligtende til på hjemmesiden, hvorefter Forbrugerrådet indhenter tilbud fra el-selskaberne og præsenterer det bedste tilbud for de tilmeldte. Forbrugerne kan nu give endeligt tilsagn, hvorefter Forbrugerrådet klarer alt det praktiske i forbindelse med leverandørskiftet.

- Forbrugerrådet sætter med dette initiativ handling bag vores politiske aktiviteter, siger Rasmus Kjeldahl på taenk.dk og fortsætter:

- Vi har hidtil uden held forsøgt os ad politisk vej, men nu giver vi magten tilbage til forbrugerne. Jo flere forbrugere vi går sammen, desto større er chancen for, at vi kan skaffe forbrugerne bedre priser, mere gennemsigtige aftalevilkår, et højere serviceniveau og muligheden for et reelt tilvalg af strøm, der gør en reel forskel for miljøet. Og så tilbyder vi at gøre alt arbejdet for forbrugeren. Man skal bare melde sig til.

Holland og England har gjort det samme
Forbrugerrådets søsterorganisationer i Holland og England har inden for de seneste år med stor succes introduceret denne form for aftaleformidling inden for områderne elforsyning, gas, mobilabonnementer, internet og kabel-tv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094