23948sdkhjf

Apro Wind henter direktør hos Dong Energy

Grenaa-virksomheden, Apro, fortsætter væksten inden for offshore-vind, og ansætter administre-rende direktør fra DONG Energy.
Virksomheden Apro høster i øjeblikket stor succes med mandskabs- og serviceleverancer til vindmølleindustrien. Så stor, at virksomheden pr. 1. januar 2012 har udskilt vindforretningen i et selvstændigt selskab og samtidig kan annoncere, at man har hentet en af branchens kendte ansigter, project manager Esben Schmidt fra Dong Energy, ind som administrerende direktør.

Ejerne bag Apro, Henrik Møller-Jensen og Lauge Fredhave, viser dermed endnu engang, at de har både ambitioner og vilje til at lade den Grenaa-baserede vækst-virksomhed nå nye højder.

Henrik Møller-Jensen, der fortsætter som bestyrelsesformand i det nye Apro Wind A/S, siger:

- De seneste par år har vi taget nogle store skridt med vores aktiviteter inden for offshorevind, og væksten vil fortsætte i de kommende år. Med Apro Wind A/S og ansættelsen af Esben Schmidt, der er en af de bedste i branchen, har vi skabt det bedste udgangspunkt for virksomheden.

Foruden Apro Wind A/S består Apro-gruppen nu af Apro Industri Aps og Apro Baltic.

Erfaren vindmøllemand i spidsen for Apro Wind
Esben Schmidt er en kendt og respekteret profil i vindindustrien med speciale inden for havvind-møller. Han kommer fra en stilling i Dong Energy som Installation Project Manager for Anholt Havmølle Park, hvor han siden 1. juli 2010 har opbygget og drevet projektkontoret i det gamle toldkammer på Grenaa Havn.

1. marts 2012 tiltræder han som administrerende direktør i Apro Wind A/S.

- I de seneste par år er Apro Wind blevet en meget synlig og anerkendt underleverandør til de helt store aktører i vindindustrien. Virksomheden har et stort vækstpotentiale, og jeg ser frem til at medvirke til den fortsatte, udvikling af virksomheden, siger Esben Schmidt.

En milepæl for virksomheden
Den nye ledelse i Apro Wind A/S består – foruden adm. direktør Esben Schmidt – også af salgsdirektør Morten Basse Jensen.
Morten Basse Jensen har været arkitekten bag Apro Winds succes de seneste år og er ligeledes kendt som drivkraften bag erhvervsnetværket, Djurs Wind Power.

- Vi er nået til endnu en milepæl i udviklingen af virksomheden, og der bør stå respekt om Apro-ejernes visionære forretningsledelse. At de er i stand til at tiltrække en kapacitet som Esben Schmidt til Apro Wind er i sig selv en anerkendelse. Det er de færreste ejerledere, der evner at tænke så visionært som Henrik og Lauge, og jeg ser frem til at nå nye mål i Apro Wind sammen med Esben, siger Morten Basse Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125