23948sdkhjf

Investeringsfond vil skabe storspiller på markedet for mølleservice

Ved at lægge VB Enterprise A/S og Apro Wind A/S sammen vil ATP’s investeringsfond Via Venture Partners skabe en storspiller på det voksende marked for vindmølleservice.
Det skriver Børsen.

VB Enterprise har en solid førerposition i den niche, der handler om højspændingsarbejdet ved installation af havvindmøller, mens Apro Wind har en fin vækst inden for mekanisk installation og service. Ved at lægge de to selskaber sammen ønsker investeringsfonden at skabe en betydelig spiller på markedet for vindmølleservice, som bedre kan tilbyde mølleproducenter som Vestas og Siemens og vindmølleejere som Dong Energy og Vattenfall en samlet servicepakke, skriver avisen.

Og Via Venture Partners forventer at styrke det nye setup yderligere indenfor de nærmeste år.

- VB Entreprise og Apro Wind vil sammen være de eneste med noget, der nærmer sig et one-stop-shopping koncept for elektrisk og mekanisk installation og service. Kunden skal bare ringe på ét telelonnummer. Og vi venter bestemt, at vi i løbet af 2014-15 kan gennemføre yderligere en eller to akkvisitioner, som kan forstærke forretningen. Med de vækstudsigter, der er for efteråret, så kommer den samlede omsætning i det nye setup langt over 300 mio. kr., og i løbet et par år er det med tilkøb af et par store fisk muligt at bringe omsætningen over 1 mia. kr., siger partner Peter Thorlund Haahr fra Via Venture Partners til Børsen.

Det globale marked for service og vedligeholdelse forventes ifølge Vindmølleindustrien at vokse mere end 100 procent og nå 81 mia. kr. i 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078