23948sdkhjf

Repræsentanter overvejer mistillidsvotum

Ewiis bestyrelsesformand afviser kritikken om lukkethed og manglende information.

Det er repræsentantskabsmedlem Henrik Jørgensen, der sammen med en række andre repræsentantskabsmedlemmer, overvejer at rejse mistillidsvotum over for den samlede bestyrelse i energikoncernen Ewii.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Henrik Sørensen har siddet i repræsentantskabet siden 2014 og har fra starten været kritisk over for den lukkethed, han føler, han bliver mødt med.

- Referaterne fra bestyrelsesmøderne er intetsigende og i forbindelse med aflæggelsen af årsregnskaberne er informationen sparsom.

Sådan lyder kritikken fra Henrik Sørensen, der af bestyrelsesformanden i Ewii er opfordret til at rejse mistillidsvotum.

- Det er selvfølgelig en mulighed, og det overvejer jeg sammen med flere. Nu afventer vi i første omgang, hvad bestyrelsen beslutter på sit kommende møde (13. juni, red.), hvor de skal tage stilling til om den administrerende direktør er inhabil, når der forhandles aftaler med selskabet Munck, eller ved købet af aktiver i selskabet Digizuite, siger Henrik Jørgensen.

Formand for bestyrelsen i Ewii Steen Dahlstrøm afviser kritikken og understreger, at vedtægterne om, at der skal afholdes tre repræsentantskabsmøder om året følges. Han oplyser endvidere over for avisen, at der gives fyldige orienteringer til repræsentantskabet på disse møder og at der udsendes nyhedsbrev til repræsentantskabet 3-4 gange om året. 

Originalartikel

Læs mere om: EWII
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093