23948sdkhjf

Taber millioner: Energiselskab siger stop for lynskifte til billigere el

Det er ikke længere muligt at skifte el-aftale hos Ewii fra dag til dag.

Årsagen er, at det indtil videre har kostet selskabet omkring 30 millioner kroner samtidig med, at kundeservice er blevet lagt ned af kunder, der ønsker at afregne efter dagsprisen.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ewii er nu vendt tilbage til normale tilstande, hvor man kun kan opsige sin aftale inden den 14. gældende fra efterfølgende måned.

- Så når vi har droppet muligheden, så er det både, fordi vi ganske enkelt ikke kan håndtere den store mængde af henvendelser, dels fordi det koster kassen, siger adm. direktør hos Ewii Lars Bonderup Bjørn til Vejle Amts Folkeblad.

Hvis samtlige kunder skifter, så skal der sættes et ekstra nul på tabet, som dermed bliver tre-cifret.

- Problemet er, at vi har indkøbt strøm til de kunder, vi havde en kontrakt med for fjerde kvartal. Det er sket til den pris, som blev fastsat på baggrund af priserne i juli til september. Når kunderne nu opsiger kontrakten, så står vi med et overskud af strøm, som vi har købt og betalt, og det udløser et tab, som vi er nødt til at dække af vores egenkapital, siger Lars Bonderup Bjørn og oplyser, at selskabet skifter de kunder, der ønsker at skifte hurtigst muligt inden 1. december.

Læs mere om: EWII
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.072