23948sdkhjf

Politi dropper sag mod bortvist Scan Energy-direktør

Nordjyllands Politi har netop droppet efterforskningen af sagen om eksdirektør Karsten Olsen og dennes formodede mandatsvig, men sagen lever muligvis videre.
- Jeg har i dag (...) besluttet at standse efterforskningen i sagen mod Dem for overtrædelse af straffelovens paragraf 280, mandatsvig begået overfor Scan Energy Productions A/S, skriver politiassessor Maria Ohrt-Nissen i et brev til Karsten Olsen.

Dermed er efterforskningen af Karsten Olsen og dennes formodede mandatsvig mod Scan Energy droppet, skriver dagbladet Børsen.

Afgørelsen er truffet uden, at det har været nødvendigt at afhøre Karsten Olsen, da der ifølge politiet ikke er rimlig formodning om, at der er begået et strafbart forhold.

Sagen lever videre
Karsten Olsen er glad for afgørelsen, men han kan endnu ikke overskue, hvilke konsekvenser den droppede efterforskning får for de sager, han har indledt mod Scan Energy for uberettiget bortvisning og manglende honorar.

Bestyrelsesformand Jens Bigum er derimod ikke klar til blot at tage sagen til efterretning.

- Jeg kan bekræfte, at vi er blevet bekendt med, at man har valgt at standse efterforskningen, men jeg har ikke haft en kinamands chance for at læse skrivelsen endnu og kender dermed heller ikke begrundelsen, siger Jens Bigum og tilføjer:

- Vi har nu fire uger til at beslutte, om vi vil påklage den afgørelse, og det vil vi tage stilling til efter at have drøftet det indgående med vores advokat.

Civilsag sidste udvej
Ifølge politikommissær Jørgen Birger Jensen fra Aalborg Politi må Scan Energy køre en civilsag mod Karsten Olsen, såfremt man stadig mener, at hans adfærd har været ansvarspådragende, og at det har medført tab for Scan Energy
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109