23948sdkhjf

Offshore-virksomhed konkurs

Offshore-virksomheden Greece A/S, det tidligere KLS Energy, er taget under konkursbehandling.
Det er Skifteretten i Sønderborg, der efter begæring har afsagt konkursdekret og udnævnt kurator til at forestå udredningsarbejdet i konkursboet Greece A/S, der indtil for nyligt gik under navnet KLS Energy A/S.

Det skriver JydskeVestkysten.

Offshorevirksomheden KLS Energy A/S indgik sidste år i september et samarbejde med Rømø Havn. KLS Energy lejede store dele af havnens arealer for en tyve årig periode og fik samtidig en central rolle i udviklingen og udvidelsen af havnen. Aftalens økonomiske volumen er blevet anslået til ca. 70 mio. kr. Målet var at etablere offshore-serviceaktiviteter i betydeligt omfang.

Siden er det gået støt ned ad bakke. Den 9. marts offentliggjorde KLS Energy sit første regnskab og det afslørede et underskud på 175 mio. kr. og allerede kort efter den 22. marts blev der afsagt konkursdekret ved Skifteretten i Sønderborg.

Det var i forbindelse med aflæggelsen af årsregnskabet at KLS Energy blev skiftet ud med Greece A/S.

Ifølge Jydskevestkysten har direktør hos Greece A/S Karsten Lynge Skovsted i dagene omkring konkursbegæringen stiftet to nye selskaber KLS HH Holding Aps og KLS Energy Heliport ApS. Begge virksomheder er registreret på adressen Flyndervej 4, hvor også Greece A/S (KLS Energy) har adresse.

Det har ikke været muligt for JydskeVestkysten at indhente kommentarer fra de to kuratorer henholdsvis advokat Flemming Voldby, Aarhus, og Christian Anker Hansen, Horsens. Heller ikke direktør Karsten Lynge Skovsted har ønsket at kommentere på situationen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125