23948sdkhjf

Året der gik: De mest læste

Året 2015 lakker mod enden, og der er løbet mange gode artikler og nyheder gennem Energy Supply i årets løb. Men hvilke var egentligt de mest læste?
Som nummer fem på listen over årets mest læste artikler på Energy Supply finder man, fra den syvende april, artiklen om direktørudskiftning hos Scanenergi . Den mangeårige direktør hos Scanenergi, Michael Mikkelsen fratrådte sin stilling efter uenigheder om den strategiske linje. Scanenergi kunne senere på året, nemlig i maj måned, berette at man havde ansat en Jens Jacobsen som ny CEO.

Artiklen på fjerdepladsen er ligeledes fra april måned. Her kunne Solid Wind Power med Carsten Lauridsen i spidsen oplyse, at den nye lovgivning for husstandsmøller, der trådte i kraft i februar 2015, havde skabt massevis af nye arbejdspladser hos husstandsmølleproducenten . Carsten Lauridsen kunne for kort tid siden fortælle til Energy Supply, at der stadig blev solgt husstandsvindmøller, selvom grundlaget for husstandsmølleindustrien risikerer at smuldre med lovforslaget L30, der blev fremsat i oktober.

Nye havvindmøllefundamenter designet og udviklet af en eks-siemensboss gik rent ind på en tredjeplads, mens artiklen om den længe ventede solcellelov, der trådte i kraft 11. februar , indtog første pladsen, lige indtil Skifter Lastbil i Aabenraa fandt på at installere en vindmølle på en lastbil.

Møllen blev for godt fjorten dage siden installeret på en sværgodstransport til transport af blandt andet vindmøller.

- Vi synes jo, at når det nu er en vindmølletransport, så kunne det være sjovt, hvis den lille mølle kunne lave strøm for eksempel til hans (cahufførens red.) kaffemaskine, fortæller Roland Jensen fra Skifter Lastbil i artiklen, der altså toppede listen over årets mest læste på Energy Supply.

Læs: Vindmølle monteret på lastbil

Flere artikler, der trak et væld af læsere
Dong køber en million el-målere hos Kamstrup
700 jobs i nyt biogasprojekt
Solcellefirma konkurs
Nyt koncept lover forbrugere gratis strøm
Solvarme erstatter 60 procent af gassen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079