23948sdkhjf

Insero Energy styrker bestyrelsen

Tidligere miljø- og forskningschef fra Energinet.dk samt VP i Vestas' udviklingsafdeling indtræder i bestyrelsen for Insero Energy. De skal være med til at omsætte nye Green Tech-løsninger og forretningsmodeller til konkrete forretningsmuligheder.
Den 1. december 2014 indtrådte Kim Behnke, tidligere miljø og forskningschef i Energinet, og Claus Olsen, Vice President i Vestas’ udviklingsafdeling, i Insero Energys bestyrelse. De to nye bestyrelsesmedlemmers baggrund understøtter virksomhedens fokus på at omsætte nye Green Tech–løsninger og forretningsmodeller til konkrete forretningsmuligheder.

Læs også: Vestas-mand er ny direktør i Insero Energy

Kim Behnke har via sit arbejde ved Energinet spillet en central rolle i udviklingen af de danske energistrategier og for at skabe grundlaget for implementering af nye Smart Grid teknologier. I Insero Energy vil hans erfaring med energimarkedet bla. bidrage til at sætte rammen for hvilke teknologier og forretningsmodeller virksomheden skal fokusere på, samt hvordan Insero Energy placerer sig i ”energy markedet”.

- Efter 12 år med udvikling af nationale energistrategier glæder jeg mig til at deltage i Insero Energys strategiske udvikling. Virksomheden er en af spillerne når disse strategier skal udrulles i virkeligheden. Det er spændende at følge nogle af sine visioner til dørs derude hvor det har en effekt, siger Kim Behnke.

Kim Behnke suppleres af Claus Olsen, der igennem de sidste 25 år har haft en række ledelsesstillinger i dansk erhvervsliv. Som Vice President i Vestas og tidligere CEO for Haldor Topsøe Fuel Cells har han indgående kendskab til vidensvirksomheders værdikæde hele vejen fra F&U over produktion til salg på internationale markeder.

- Der er et stort potentiale for at skabe en sund forretning af den viden, Insero Energy har opbygget gennem de seneste år. Det bliver interessant at være med til at udvikle holdbare forretningsmodeller, der kan bringe teknologierne ud i markedet, siger Claus Olsen.

De to nye bestyrelsesmedlemmer skal supplere ansættelsen af tidligere Vestas mand Simon Steen Bak Kristensen som direktør.

- Vi har arbejdet hårdt på at finde vores ben i et marked som udvikler sig hurtigt. Insero Energy har en vidensorganisation, der rummer faglige spydspidser indenfor strategisk energiplanlægning, varmepumpe teknologi, energilagring og den økonomiske/politiske scene indenfor vedvarende energi. Vi vil fokusere på innovative forretningsmodeller for udrulning af varmepumper til husstande og virksomheder. Derudover vil vi hjælpe offentlige og private virksomheder med lettilgængelig viden om komplekse energisystemer og om markedet for energiteknologier, udtaler Simon Kristensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174