23948sdkhjf

Vestas-mand er ny direktør i Insero Energy

36-årige Simon Steen Bak Kristensen, der kommer fra en stilling i Vestas, er ny mand i spidsen for Insero Energy.
Som direktør skal Simon Kristensen udvikle Insero Energy som vidensvirksomhed inden for energiteknologier som varmepumper, solbrønde og energipæle. Igennem de seneste tre år har Insero Energy opnået gode resultater med blandt andet teknologitest i levende laboratorier, deltagelse i forskningsprojekter og salg af bæredygtig varme.

Simon Kristensen kommer fra en stilling som Director i Vestas, hvor han gennem syv år har været leder for en række afdelinger og kompetencecentre i Danmark og udlandet. Her har han blandt andet skulle sikre sammenhæng mellem design, produktion og leverance til kunden. Simon er uddannet M.Sc. i Electrical Engineering fra DTU og Politechnico de Milano.

- Insero Energy er en utroligt spændende virksomhed, der arbejder med at udvikle nye miljøvenlige teknologier og skabe ny viden inden for green tech - blandt andet gennem test af teknologier i et levende laboratorie. På den måde er Insero Energy med til at udvikle en grøn energiindustri, som Danmark kan leve af i fremtiden – og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Simon Kristensen. Han tiltrådte stillingen som ny direktør i Insero Energy 1. august.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093