23948sdkhjf

Rørbukning

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Rørbukning med vores avancerede 3D-rørbukker giver dig som kunde helt nye muligheder, hvad angår formgivning og design! Hosta Industries har mange års erfaring med rørbearbejdning, og nu mestrer vi også avanceret rørbukning.

Vores hydrauliske, fem-aksede Crippa 1055E er en meget effektiv rørbukker, der forarbejder både sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i dimensioner fra Ø12 til Ø55 mm. 3D-rørbukningen foretages i både simple og komplekse rør med høje krav til finish og i både små og store seriestørrelser.

Vi forstår, at alle kunder er forskellige, og derfor har vi professionelle medarbejdere med kompetencer inden for alle facetter af rørbukning. Som sparrings- og samarbejdspartner går vi med glæde de ekstra skridt for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Har du et ønske, der rækker ud over vores standardmatricer, har vi vores egen konstruktions- og værktøjsafdeling, hvor vi selv udvikler og fremstiller bukkematricer.

Vi kan desuden simulere bukkeprocessen på avanceret software, så vi er sikre på at opfylde dine ønsker og behov til fulde, og vores høje grad af automatisering bevirker, at vi kan levere til konkurrencedygtige priser.

Vi kan altså indgå som sparringspartner i kundens projekt lige fra idéfasen – og hurtigt fremstille de nødvendige værktøjer.

Læs mere om rørbukning


 

Fakta om Hosta Industries A/S

Adresse
Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 98281677

CVR nummer: DK14119094

P nummer: 1000683228

Ansatte: 72

Kontaktpersoner

Christian Mosevang Christian Mosevang
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20111799

Send til en kollega

0.078