23948sdkhjf

Fremstilling

Tilbage til virksomhedsprofilen.

FREMSTILLING AF STORT OG SMÅT

Hos Dansk Stålmontage har vi både kompetencerne og redskaberne til at fremstille mange former for udstyr og konstruktioner til projekter. På vores adresse i Odense har vi tilknyttet en stor produktionshal som gør, at vi er i stand til at løse opgaver af både små og store størrelser. I januar 2015 flyttede vi i større lokaler på Tolderlundsvej. Dette gjorde vi netop for at kunne producere større og mere komplette komponenter og anlæg. 

Størrelsen på vores produktionshal gør blandt andet, at vi har mulighed for at producere større konstruktioner som for eksempel spraytørringsanlæg til fødevareindustrien. Vi har også mulighed for at producere store spjæld, siloer, filterhuse og hvad vores kunder ellers måtte ønske. 

KREATIVE SAMARBEJDER OG FREMSTILLINGER

 Udover fremstilling til fødevare- og spildevandsindustrien kan vi også fremstille mere specielle konstruktioner. Vi har blandt andet fremstillet flere værker i samarbejde med lokale kunstnere – heriblandt et stort fyrtøj til Tinderbox Festivalen i Odense. Vi designer og fremstiller også flotte bordplader i rustfrit stål helt efter kundens ønsker og behov.

Hos Dansk Stålmontage går vi ikke af vejen for en spændende udfordring, og vi gør altid vores bedste for at leve op til kundens forventninger og behov. 

Fakta om Dansk Stålmontage A/S

Adresse
Dansk Stålmontage A/S
Tolderlundsvej 106
5000 Odense C

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 66175313

CVR nummer: DK24237281

P nummer: 1000651178

Ansatte: 30

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Claus Steen Nielsen
Stilling: Adm. direktør/CEO

Send til en kollega

0.063