23948sdkhjf

Robotbukning

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Vi har mulighed for at vælge at bruge robotter i vores produktion til bukning af dit produkt. Dette gør vi primært inden for større serier, da større mængder emner typisk kan produceres hurtigere og mere effektivt med robot end ved manuel bukning. Desuden giver robotbukning en yderst ensartet proces, så alle emner i serien bliver helt ens.

En veludført proces ved robotbukning kræver de rette robotter og en helt korrekt indstilling af dem. Det har vi altid fokus på, så vi kan sikre dig produkter af den højeste kvalitet. Derfor sikrer vi både løbende teknologisk udvikling, samt at vores medarbejdere er højt kvalificeret inden for indstilling og programmering af robotter og kantpressere.

Vores bukkecelle er en kombination af en Hämmerle-kantpresse, der er den bedste kantpresse på sit felt, og en 135 kg ABB-produktionsrobot. Kombinationen af Hämmerlens høje gentagelsesnøjagtighed og ABB-robottens positioneringspræcision gør, at dine emner bliver produceret med stor ensartethed samt et højt output – og dette tilmed med lave enhedsomkostninger.

Fakta om Hosta Industries A/S

Adresse
Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 98281677

CVR nummer: DK14119094

P nummer: 1000683228

Ansatte: 72

Kontaktpersoner

Christian Mosevang Christian Mosevang
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20111799

Send til en kollega

0.047