23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
04.03.2024
Udbudstype
Andre

Udbyder

Direktoratet for Kriminalforsorgen

Udbud af vask og leje af linned


Direktoratet for Kriminalforsorgen

130294-2024 - Konkurrencevilkår
Danmark – Vask og rensning – Udbud af vask og leje af linned
OJ S 45/2024 04/03/2024
Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Tjenesteydelser
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn : Direktoratet for Kriminalforsorgen
Køberens retlige status : Central regeringsmyndighed
Den ordregivende myndigheds aktiviteter : Offentlig orden og sikkerhed
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel : Udbud af vask og leje af linned
Beskrivelse : I forbindelse med udbud af vask og leje af linned gennemføres et udbud efter udbudslovens (lov nr. 1564 af 15 december 2015), afsnit II. Kriminalforsorgen indbyder derfor alle potentielle leverandører til at gennemgå materialet og afgive et tilbud, såfremt der foreligger en interesse.
Identifikator for proceduren : 65312039-4439-4f56-97f3-622d2d5c84bc
Intern identifikator : 23-15-0605
Type af procedure : Åben
Proceduren er en hasteprocedure : nej
Hovedpunkterne i proceduren : Udbuddet gennemføres i overensstemmelse med udbudslovens (lov nr. 1564 af 15. december 2015), afsnit ll vedrørende offentlige indkøb over tærskelværdien. Den udbudsprocedure som er valgt til gennemførelse af udbuddet, er et offentligt udbud. Ved offentlige udbud kan alle interesserede virksomheder afgive et tilbud som svar på udbudsbekendtgørelsen. jf. udbudslovens § 56.
2.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 98310000   Vask og rensning
2.1.2.
Udførelsessted
Land : Danmark
Hvor som helst i det pågældende land
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms : 8 000 000,00   DKK
Rammeaftalens maksimumværdi : 10 000 000,00   DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Yderligere oplysninger : Jf. udbudslovens § 134a skal en ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikkesamarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt WTO’s Government Procurement Agreement eller øvrige handelsaftaler, der forpligter Danmark til at åbne markedet for offentlige kontrakter for tilbudsgivere etableret i det pågældende land. Stk. 2. § 135, stk. 6, finder tilsvarende anvendelse på situationer omfattet af stk. 1. Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Retsgrundlag :
Direktiv 2014/24/EU
2.1.6.
Grunde til udelukkelse :
Korruption Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 2. skal ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for bestikkelse som defineret i artikel 3 i konventionen om bekæmpelse af bestikkelse, som involverer tjenestemænd ved De Europæiske Fællesskaber eller i Den Europæiske Unions medlemsstater, og artikel 2, stk. 1, i Rådets rammeafgørelse 2003/568/RIA af 22. juli 2003 om bekæmpelse af bestikkelse i den private sektor (EU-Tidende 2003, nr. L 192, side 54) og bestikkelse som defineret i den nationale ret i ansøgerens medlemsstat eller hjemland eller i det land, hvor ansøgeren er etableret. Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Deltagelse i en kriminel organisation Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 1. skal ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for handlinger begået som led i en kriminel organisation som defineret i artikel 2 i Rådets rammeafgørelse 2008/841/RIA af 24. oktober 2008 (EU-Tidende 2008, nr. L 300, side 42) Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Tilsidesættelse af forpligtelser på miljølovgivningsområdet Jf. udbudslovens § 137, stk. 1. nr. 1, vælger ordregiver at udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at ansøgeren har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område i henhold til EU-retten, national lovgivning, kollektive aftaler eller de miljø-, social- eller arbejdsretlige forpligtelser, der er afledt af konventionerne, der er nævnt i bilag X til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014 om offentlige udbud og om ophævelse af direktiv 2004/18/EF (EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65), eller er omfattet af retsakter, der vedtages af Europa-Kommissionen i medfør af direktivets artikel 57, stk. 4, jf. artikel 88 Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 5. skal ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme som defineret i artikel 1 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/60/EF af 26. oktober 2005 om forebyggende foranstaltninger mod anvendelse af det finansielle system til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme (EU-Tidende 2005, nr. L 309, side 15) Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Svig Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 3. skal ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for svig som omhandlet i artikel 1 i konventionen om beskyttelse af De Europæiske Fællesskabers finansielle interesser. Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Børnearbejde og andre former for menneskehandel Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 6. skal ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for overtrædelse af straffelovens § 262 a eller, for så vidt angår en dom fra et andet land angående børnearbejde og andre former for menneskehandel som defineret i artikel 2 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/36/EU af 5. april 2011 om forebyggelse og bekæmpelse af menneskehandel og beskyttelse af ofrene herfor, og om erstatning af Rådets rammeafgørelse 2002/629/RIA (EU-Tidende 2011, nr. L 101, side 1) Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Tilsidesættelse af forpligtelser på det arbejdsretlige område Jf. udbudslovens § 137, stk. 1. nr. 1, vælger ordregiver at udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at ansøgeren har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område i henhold til EU-retten, national lovgivning, kollektive aftaler eller de miljø-, social- eller arbejdsretlige forpligtelser, der er afledt af konventionerne, der er nævnt i bilag X til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014 om offentlige udbud og om ophævelse af direktiv 2004/18/EF (EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65), eller er omfattet af retsakter, der vedtages af Europa-Kommissionen i medfør af direktivets artikel 57, stk. 4, jf. artikel 88 Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Tilsidesættelse af forpligtelser på sociallovgivningsområdet Jf. udbudslovens § 137, stk. 1. nr. 1, vælger ordregiver at udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at ansøgeren har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område i henhold til EU-retten, national lovgivning, kollektive aftaler eller de miljø-, social- eller arbejdsretlige forpligtelser, der er afledt af konventionerne, der er nævnt i bilag X til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014 om offentlige udbud og om ophævelse af direktiv 2004/18/EF (EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65), eller er omfattet af retsakter, der vedtages af Europa-Kommissionen i medfør af direktivets artikel 57, stk. 4, jf. artikel 88 Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Betaling af socialsikringsbidrag Jf. udbudslovens § 135, stk. 3. skal ordregiver udelukke en ansøger, der har ubetalt forfalden gæld på 100.000 kr. eller derover til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor ansøgeren er etableret. Dette medmindre bestemmelsens stk. 4 eller 5 finder anvendelse. Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Betaling af skatter og afgifter Jf. udbudslovens § 135, stk. 3. skal ordregiver udelukke en ansøger, der har ubetalt forfalden gæld på 100.000 kr. eller derover til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor ansøgeren er etableret. Dette medmindre bestemmelsens stk. 4 eller 5 finder anvendelse. Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 4. skal ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet som defineret i henholdsvis artikel 1, 3 og 4 i Rådets rammeafgørelse 2002/475/RIA af 13. juni 2002 om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2002, nr. L 164, side 3) som ændret ved Rådets rammeafgørelse 2008/919/RIA af 28. november 2008 om ændring af rammeafgørelse 2002/475/RIA om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2008, nr. L 330, side 21) Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt : LOT-0000
Titel : Udbud af vask og leje af linned
Beskrivelse : I forbindelse med udbud af vask og leje af linned gennemføres et udbud efter udbudslovens (lov nr. 1564 af 15 december 2015), afsnit II. Kriminalforsorgen indbyder derfor alle potentielle leverandører til at gennemgå materialet og afgive et tilbud, såfremt der foreligger en interesse.
Intern identifikator : 1
5.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 98310000   Vask og rensning
5.1.2.
Udførelsessted
Land : Danmark
Hvor som helst i det pågældende land
5.1.3.
Anslået varighed
Varighed : 2   År
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 2
Køberen forbeholder sig retten til at foretage yderligere indkøb fra entreprenøren som beskrevet her : Ordregiver kan forlænge kontrakten to (2) gange med op til tolv (12) måneder.
5.1.5.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms : 8 000 000,00   DKK
Rammeaftalens maksimumværdi : 10 000 000,00   DKK
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA)
Dette udbud er også egnet for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)
Yderligere oplysninger : Jf. udbudslovens § 134a skal en ordregiver udelukke en ansøger fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikkesamarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt WTO’s Government Procurement Agreement eller øvrige handelsaftaler, der forpligter Danmark til at åbne markedet for offentlige kontrakter for tilbudsgivere etableret i det pågældende land. Stk. 2. § 135, stk. 6, finder tilsvarende anvendelse på situationer omfattet af stk. 1. Danske ansøgere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt ansøger er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at ansøger ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kriterium :
Type : Økonomisk og finansiel formåen
Anvendelse af dette kriterium : Ikke anvendt

Kriterium :
Type : Egnethed til at udøve det pågældende erhverv
Anvendelse af dette kriterium : Ikke anvendt

Kriterium :
Type : Teknisk og faglig formåen
Navn : For så vidt angår tjenesteydelseskontrakter: udførelse af tjenesteydelser af den anførte type
Beskrivelse : Det er et mindstekrav, at tilbudsgiver kan dokumentere tre (3) sammenlignelige referencer, som tilbudsgiver har udført i løbet af de seneste tre (3) år, beregnet fra tilbudsfristen. Med sammenlignelig reference forstås en reference på, at tilbudsgiver har udført opgaver som omfatter facilitering af vask og leje af linned til en sammenlignelig kunde som Kriminalforsorgen, herunder f.eks. andre offentlige institutioner.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Vægtning (procentdel, præcis) : 40

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Implementering og service
Vægtning (procentdel, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Bæredygtighed og miljø
Vægtning (procentdel, præcis) : 30
5.1.11.
Udbudsdokumenter
Sprog, som udbudsdokumenterne er officielt tilgængelige på :
Frist for anmodning om yderligere oplysninger : 26/03/2024   12:00:00 (UTC+1)
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for proceduren :
Der kræves sikkerhedsgodkendelse
Beskrivelse : Samtlige medarbejdere, der beskæftiger sig med løsningen af opgaven i henhold til nærværende Rammeaftale, skal kunne sikkerhedsgodkendes af Kunden. De pågældende medarbejdere skal i den forbindelse afgive samtykke på, at der kan trækkes en attest fra Det Centrale Kriminalregister, jf. Kontraktens punkt 15.2.
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Tilladt
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på : dansk
Elektronisk katalog : Ikke tilladt
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Frist for modtagelse af tilbud : 03/04/2024   12:00:00 (UTC+2)
Frist, inden for hvilken tilbuddet skal være gyldigt : 6   Måned
Oplysninger om offentlig iværksættelse :
Åbningsdato : 03/04/2024   12:05:00 (UTC+2)
Sted : Strandgade 100, 1401 København
Betingelser for kontrakten :
Der kræves en fortrolighedsaftale : ja
Yderligere oplysninger om fortrolighedsaftalen   : Leverandøren, Leverandørens medarbejder, eventuelle underleverandører og disses eventuelle medarbejdere er omfattet af straffelovens § 152 a, fordi de udfører opgaver efter aftale med en offentlig myndighed. Ifølge bestemmelsen er det strafbart uberettiget at videregive eller udnytte fortrolige oplysninger, hvortil den pågældende i den forbindelse har fået kendskab. Dette gælder også efter denne Rammeaftales ophør uanset ophørsgrunden, jf. Kontraktens punkt 15.1.
Elektronisk fakturering : Påkrævet
Oplysninger om undersøgelsesfrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. udbudslovens § 171, stk. 2, eller klagenævnslovens § 2, stk. 1, nr. 1, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen. I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45 kalenderdage efter, at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen. 3) seks måneder efter, at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. klagenævnslovens § 2, stk. 2, eller udbudslovens § 171, stk. 4. 4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter, ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2. Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. klagenævnslovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. klagenævnslovens § 12, stk. 1.
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Rammeaftale uden fornyet iværksættelse af konkurrence
Det maksimale antal deltagere : 1
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager : Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren : Direktoratet for Kriminalforsorgen
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline : Direktoratet for Kriminalforsorgen
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse : Direktoratet for Kriminalforsorgen
Organisation, der behandler tilbud : Direktoratet for Kriminalforsorgen
8. Organisationer
8.1.
ORG-0001
Officielt navn : Direktoratet for Kriminalforsorgen
Registreringsnummer : 53383211
Postadresse : Strandgade 100    
By : København K
Postnummer : 1401
Land : Danmark
Kontaktpunkt : Hajir Baree
Telefon : +45 72554353
Internetadresse : https://kriminalforsorgen.dk/
Denne organisations roller
Køber
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse
Organisation, der behandler tilbud
8.1.
ORG-0002
Officielt navn : Klagenævnet for Udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Nævnenes Hus, Toldboden 2    
By : Viborg
Postnummer : 8800
Land : Danmark
Telefon : +45 72405600
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
8.1.
ORG-0003
Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : 10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35    
By : Valby
Postnummer : 2500
Land : Danmark
E-mail : kfst@kfst.dk
Telefon : +45 41715000
Denne organisations roller
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne
8.1.
ORG-0004
Officielt navn : Mercell Holding ASA
Registreringsnummer : 980921565
Postadresse : Askekroken 11    
By : Oslo
Postnummer : 0277
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Oslo   ( NO081 )
Land : Norge
Kontaktpunkt : eSender
Telefon : +47 21018800
Fax : +47 21018801
Internetadresse : http://mercell.com/
Denne organisations roller
TED eSender
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Identifikator for bekendtgørelsen : 99275444-e04e-4830-9e4c-91f133b05f5a   - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 01/03/2024   10:52:58 (UTC)
Dato for afsendelse af bekendtgørelse (eSender) : 01/03/2024   12:59:38 (UTC)
Sprog, som denne bekendtgørelse er officielt tilgængelig på : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 130294-2024
EUT-S-nummer : 45/2024
Offentliggørelsesdato : 04/03/2024

Send til en kollega

0.05