23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2022/S 040-102820
Offentliggjort
25.02.2022
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Fredensborg kommune

Vindere

Udbud af kloakservice - genudbud

(10.10.2022)
ABC ApS
Brændmosevej 26
2690 Karlslunde

Udbud af kloakservice - genudbud


Fredensborg kommune

Udbudsbekendtgørelse

Tjenesteydelser

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: Fredensborg kommune
CVR-nummer: 29188335
Postadresse: Egevangen 3 B
By: Kokkedal
NUTS-kode: DK013 Nordsjælland
Postnummer: 2980
Land: Danmark
Kontaktperson: Stefan Ising
E-mail: stis@fredensborg.dk
Telefon: +45 72565000
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://www.fredensborg.dk
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: https://www.comdia.com/fredensborg-kommune/tenderinformationshow.aspx?Id=104460
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til den ovennævnte adresse
I.4) Type ordregivende myndighed
Regional eller lokal myndighed
I.5) Hovedaktivitet
Generelle offentlige tjenester

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Udbud af kloakservice - genudbud

Sagsnr.: Udbud af kloakservice - genudbud
II.1.2) Hoved-CPV-kode
90400000 Kloakvæsen
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Udbuddet gennemføres med henblik på at indgå rammeaftale vedrørende udførelse af kloakser-vice og tilknyttede serviceydelser, herunder servicering af rottespærrer. Arbejderne indeholder almindeligt forekommende kloakarbejder, herunder bl.a. vedligeholdelse af brønde, dæksler, ledninger, dræn, højtvandslukker, tv-inspektioner, forringer, propninger, skader, slamsugning, kloakrensning, rodskæring mv.

II.1.5) Anslået samlet værdi
Værdi eksklusive moms: 5 000 000.00 DKK
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.2) Supplerende CPV-kode(r)
90491000 Undersøgelse af kloakledninger
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK013 Nordsjælland
Hovedudførelsessted:

Fredensborg Kommune

II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Udbuddet gennemføres med henblik på at indgå rammeaftale vedrørende udførelse af kloakservice og tilknyttede serviceydelser, herunder servicering af rottespærrer. Arbejderne indeholder almindeligt forekommende kloakarbejder, herunder bl.a. vedligeholdelse af brønde, dæksler, ledninger, dræn, højtvandslukker, tv-inspektioner, forringer, propninger, skader, slamsugning, kloakrensning, rodskæring mv.

II.2.5) Tildelingskriterier
de nedenfor anførte kriterier
Kvalitetskriterium - Navn: Kvalitet i opgaveløsningen / Vægtning: 50
Pris - Vægtning: 50
II.2.6) Anslået værdi
II.2.7) Varighed af kontrakten, rammeaftalen eller det dynamiske indkøbssystem
Varighed i måneder: 36
Denne kontrakt kan forlænges: ja
Beskrivelse af forlængelser:

12 måneder.

II.2.10) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2.11) Oplysninger om optioner
Optioner: nej
II.2.13) Oplysninger om EU-midler
Udbuddet vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
II.2.14) Yderligere oplysninger

Ydelserne indeholder almindeligt forekommende kloakarbejder, herunder bl.a. vedligeholdelse af brønde, dæksler, ledninger, dræn, højtvandslukker, tv-inspektioner, forringer, propninger, skader, slamsugning, kloakrensning, rodskæring mv.Rammeaftalen er 3-årig. Den træder i kraft den 1. april 2022 og udløber den 31. marts 2025. Ordregiver har option på forlængelse med yderligere op til 12 måneder. Forbruget på rammeaftalen forventes at udgøre ca. 700.000 – 1.000.000 kr., hvortil kommer forbrug på regningsarbejder. Det maksimale træk på rammeaftalen vurderes at være 3 mio. kr. årligt.

Udgifter til installering og service på rottespærrer er ikke medtaget i ovenstående beløb. Udgiften til service på rottespærrer estimeres til kr. 100.000 pr. år. Beløbet kan variere mellem årene.Forhold vedr. evt. brug af underleverandører og støttende enheder fremgår af udbudsbetingelserne.

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Betingelser for deltagelse
III.1.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Tilbudsgiver skal angive de nedenfor angivne nøgletal for de seneste 2 afsluttede regnskabsår, afhængigt af hvornår Tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed.Tilbudsgivers årsomsætning vedr. de udbudte ydelser for de to seneste afsluttede regnskabsår.Tilbudsgivers soliditetsgrad for de to seneste afsluttede regnskabsår. Soliditetsgraden beregnes efter følgende formel: Egenkapital × 100 / Aktiver.Under ”Øvrige økonomiske og finansielle krav” skal Tilbudsgiver oplyse, hvis der i det seneste års aflagte årsregnskab har været revisorpåtegning, der tager forbehold for virksomhedens fortsatte drift.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

For at være egnet, skal Tilbudsgiver opfylde følgende mindstekrav til økonomisk og finansiel kapacitet:Tilbudsgivers samlede årsomsætning vedr. de udbudte ydelser skal som minimum være 1.000.000 kr. for hvert af de to seneste regnskabsår.Tilbudsgivers soliditetsgrad skal som minimum være 10 for hvert af de to seneste regnskabsår.Det seneste års aflagte årsregnskab må ikke indeholde en revisionspåtegning, der tager forbehold for virksomhedens fortsatte drift.Såfremt Tilbudsgiver er et konsortium eller en sammenslutning af virksomheder, eller såfremt Tilbudsgiver baserer sig på andre enheders/virksomheders økonomiske og finansielle kapacitet, skal mindstekravene være opfyldt for de enheder/virksomheder, som Tilbudsgiver baserer sig på eller samlet set for sammenslutningen/konsortiet.

III.1.3) Teknisk og faglig kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Tilbudsgiver skal redegøre for Tilbudsgivers tekniske og faglige kapacitet til at løfte den udbudte opgave. I Bilag 5 – Skabelon til tilbudsbesvarelse - skal følgende oplysninger afgives vedrørende Tilbudsgivers tekniske og faglige kapacitet:En referenceliste omfattende 3 af Tilbudsgivers betydelige, sammenlignelige leverancer, der er udført i løbet af de seneste 3 år. Beskrivelse af referencerne foretages i Bilag 5 – Skabelon for tilbudsbesvarelse. Ved sammenlignelige leverancer forstås opgaver inden for samme fagområde som udbydes ved nærværende udbud.Hver reference skal indeholde oplysninger om:Start- og evt. slutdato for leverancenModtager af leverancen (kunden)Kontraktværdi i danske kr. ekskl. moms for leverancenKort beskrivelse af leverancenOrdregiver forbeholder sig ret til at kontakte kontaktpersoner for referencerne.Tilbudsgiver skal vedlægge dokumentation for at Tilbudsgiver har autorisation som kloakmestervirksomhed (KFUL) og certifikat til opsætning af rottespærrer (rottespærremontør).Hvis Tilbudsgiver vil anvende underleverandører til udførelsen af dele af Rammeaftalen, skal Tilbudsgiver angive navnene på underleverandørerne i ESPD’ets Del II, afsnit D samt angive andelen af kontrakten, som denne vil give i underleverance, og hvilken rollefordeling der vil være mellem leverandør og underleverandør/underleverandører. Det er et krav, at hovedparten af opgaverne udføres af den vindende Tilbudsgiver selv.Underleverandører skal aflevere særskilte ESPD’er i forbindelse med Tilbuddet, som foreløbigt bevis for, at disse ikke er omfattet af de obligatorisk og frivillige udelukkelsesgrunde.Anvender Tilbudsgiver underleverandører eller støttende enheder vedr. teknisk og faglig kapacitet skal autorisation som kloakmestervirksomhed (KFUL) og certifikat til opsætning af rottespærrer (rottespærremontør) vedlægges for hver af de pågældende underleverandører og/eller støttende enheder.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

For at være egnet, skal Tilbudsgiver opfylde følgende mindstekrav til teknisk og faglig kapacitet:Tilbudsgiver skal have 3 relevante referencer inden for det udbudte område inden for de seneste 3 år. En relevant reference vedrører kloakservice for større kunder, sammenlignelige med Fredensborg Kommune. Tilbudsgivers referencer skal dokumentere den fornødne erfaring i forhold til de udbudte opgavers karakteristika og volumen.Tilbudsgiver og evt. underleverandører og/eller støttende enheder vedr. teknisk og faglig kapacitet skal have krævet autorisation og certifikat.Såfremt Tilbudsgiver er et konsortium eller en sammenslutning af virksomheder, eller såfremt Tilbudsgiver baserer sig på andre enheders/virksomheders tekniske og faglige kapacitet, skal mindstekravene være opfyldt for de enheder/virksomheder, som Tilbudsgiver baserer sig på eller samlet set for sammenslutningen/konsortiet.

III.2) Kontraktbetingelser
III.2.3) Oplysninger om de medarbejdere, der er ansvarlige for kontraktens udførelse
Krav om at anføre navne på og faglige kvalifikationer for de medarbejdere, der skal udføre kontrakten

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.1) Proceduretype
Offentligt udbud
IV.1.3) Oplysninger om rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
Udbuddet indebærer udarbejdelse af en rammeaftale
Rammeaftale med en enkelt aktør
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja
IV.2) Administrative oplysninger
IV.2.1) Tidligere offentliggørelse om samme kontrakt
Bekendtgørelsens nummer i EUT S: 2022/S 028-072208
IV.2.2) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
Dato: 25/03/2022
Tidspunkt: 12:00
IV.2.3) Forventet dato for afsendelse af opfordringer til at afgive bud eller at deltage til udvalgte ansøgere
IV.2.4) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af tilbud eller ansøgninger om deltagelse:
Dansk
IV.2.6) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud
Varighed i måneder: 3 (fra den anførte dato for modtagelse af bud)
IV.2.7) Betingelser for åbning af bud
Dato: 25/03/2022
Tidspunkt: 12:00

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: nej
VI.3) Yderligere oplysninger:
VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne
Officielt navn: Klagenævnet for Udbud
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Internetadresse: http://www.klfu.dk
VI.4.3) Klageprocedure
Præcise oplysninger om klagefrist(er):

I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf.lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens §2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2.I andre situationer skal klage over udbud, jf.lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt.Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.2) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf.udbudslovens § 185, stk. 2.Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill - perioden, jf.lovens § 6, stk. 4.I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill - perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf.lovens § 12, stk. 1.Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på: www.erhvervsstyrelsen.dk.

VI.4.4) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om klageproceduren
Officielt navn: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://www.kfst.dk
VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
21/02/2022

Send til en kollega

0.046