23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
14.06.2021
Udbudstype
Begrænset udbud

Spørgsmål

Addresse
https://www.rib-software.dk/udbudsportal

Anmodning om deltagelse

Til
30.08.2021 Kl. 12:00

Addresse
https://www.rib-software.dk/udbudsportal

Udbyder

Grønlands Selvstyre - Departementet for Bolig, Infrastruktur og Ligestilling

Steno Diabetescenter Grønland (SDCG)


Grønlands Selvstyre - Departementet for Bolig, Infrastruktur og Ligestilling

Grønland har de seneste årtier haft en markant stigning i forekomsten af type 2-diabetes og andre livsstilsrelaterede sygdomme. Flere faktorer har betydning for denne udvikling, men hovedårsagen tilskrives øget livslængde samt omfattende livsstilsændringer, som blandt andet har været medvirkende til, at befolkningens kost- og motionsvaner har ændret sig. Det forventes, at denne stigning vil fortsætte de kommende år.

SDCG planlægges at blive drivkraften i et omfattende landsdækkende klinisk samarbejde om behandling af diabetes, KOL og hypertension, og være en integreret del af sundhedsvæsenet.

SDCG-byggeriet skal huse SDCG’s aktiviteter i Nuuk og være omdrejningspunkt for SDCG-indsatsen i en ny bygning som er placeret i umiddelbar nærhed af Dronning Ingrids Hospital.

Bygningen er på ca. 2.500 m2 etageareal og skal fremstå med et imødekommende udtryk og bære præg af de overordnede linjer og materialevalg for byggeri i Grønland. Landskab, bygning og infrastruktur skal opleves som sammenhængende og et hele. Bygningen skal være et oplevelsessted, der peger i retning af læring, bevægelse og trivsel. Arkitekturen skal invitere og understøtte interaktionen i samværet mellem behandlere og brugere.

Totalentrepriseudbuddet har til formål at finde en totalentreprenør der projekterer og udfører en fuldt færdig og funktionsdygtig bygning til dette formål, inden for en klart afgrænset økonomi og indenfor en tilbudt tidsfrist.

Prækvalifikationsmaterialet kan ses på https://www.rib-software.dk/udbudsportal fra d. 11. juni 2021. Udbudsnr. TN966906A.
Ansøgning om prækvalifikation samt spørgsmål sker gennem RIB. Spørgsmål til portalfunktionerne rettes til RIB supportcenter via web eller tlf. +45 31 25 17 41.
Frist for ansøgning om prækvalifikation: 30. august 2021 kl. 12.00 (Nuuk-tid)
Bygherre: Departementet for Bolig, Infrastruktur og Ligestilling

Send til en kollega

0.047