23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
02.10.2020
Udbudstype
Offentligt udbud

Indlevering af tilbud

Til
21.10.2020 Kl. 12:00

Udbyder

Miljøstyrelsen

Online modelværktøj til beregning af spildevand fra punktkilder


Miljøstyrelsen

Opgavebeskrivelse Miljøstyrelsen skal have udført en opgave omkring etablering og drift af et modelværktøj til beregning af fortynding af spildevand fra punktkilder. Beregningsværktøjet skal understøtte miljømyndighedens vurderinger af muligheden for fastsættelse af udlederkrav og udpegning af blandingszoner omkring udledningspunkter.
Annonceret 30. september 2020 13:00:00 CEST
Deadline 21. oktober 2020 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 90720000, 72200000
Myndighedstype Stat
Skønnet kontraktsum 1 000 000,00

Dokumenter & materiale

Dokumenter > application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterier Pris 10 %: Tilbudsgiver skal give én samlet pris på opgaven.

Der gøres opmærksom på, at opgaven har en samlet maksimal pris på DKK 1.000.000 ekskl. moms. Tilbud over denne beløbsramme vil ikke blive taget i betragtning.

Opgaveløsning 60 %: Tilbudsgiver skal beskrive, hvordan de vil gribe opgaven an, samt beskrive en detaljeret plan for projektets gennemførelse.
Tilbuddet skal endvidere indeholde en beskrivelse af, hvordan fortyndingsberegningerne foregår i praksis – herunder hvordan strømfelter etableres, hvordan de anvendes til fortyndingsberegningerne samt beskrivelse af hvordan overgangen mellem stråleberegningen og den videre spredning håndteres af modellen.

Derudover skal der være en beskrivelse og begrundelse for valg af den/de modeller, der ligger til grund for strømberegningerne samt valg af simuleringsperioder, opløsning mm. Overvejelser om usikkerheden på beregningerne ift. om de kan betragtes som værende på ”den sikre side”, så de kan bruges til en screening af en udledning som fx kunne være valget af simuleringsperiode repræsenterer forholdsvis rolige strømforhold med lille opblanding eller lign. Overvejelserne bør også inddrage betydningen af muligheden for at være på ”den sikre side” gennem den fortyndingsfraktil brugeren vælger at anvende ved udpegningen af blandingszonen.

Faglige kompetencer 30 %: Tilbudsgiver skal sende CV’er indeholdende de relevante faglige kvalifikationer og erfaringer for de medarbejdere, der skal stå for opgavens løsning. Der må maksimalt afleveres 3 CV’er. Hvert CV må maksimalt udgøre én A4-side.

Det tillægges positiv betydning, at de tilbudte medarbejdere, der skal stå for opgavens løsning, har +5 års erfaring med online web-baserede løsninger og matematiske modelberegninger af transport og spredning af opløst stof.
Udvælgelseskriterier  

Kontaktperson

Navn Christina Ellegaard
Telefon +45 72544000
E-mail chell@mst.dk

Ordregiver

Navn Miljøstyrelsen
Adresse Tolderlundsvej 5
5000 Odense C
DK
Telefon +45 22352250
E-mail mst@mst.dk
WWW http://www.mst.dk

Send til en kollega

0.031