Lækagesøgningspulver / UV lamper fra konfAir a/s

Sælges
Oprettet
Udløber
26. juni 2020
Stand
Ny
Producent
konfAir a/s

Er der emission fra dit filter, og har du en mistanke om, at det skyldes en simpel utæthed?

I stedet for at begynde med at udskifte dyre reservedele fra en ende af, så kan du i stedet tilføre fluorescerende pulver, som lyser op, når der anvendes en UV-lampe til at søge med.

På den måde kan en utæthed nemt findes og udbedres uden evt. at skulle skifte alle filterposer, hvis det kun er en enkelt pose, der er problemer med.

Pulveret har en gennemsnitlig partikelstørrelse på ca. 4 µm, og kommer derfor igennem fra støvsiden til renluftsiden ved enhver utæthed.

Pulveret fordeles nemt ved blot at tilføre det direkte i filterets indsugning. Herefter sætter pulveret sig som et fint tyndt lag overalt på støvsiden.

Efter du har udbedret en utæthed, anbefaler vi, at du kontrollerer ved endnu en pulvertest, og hertil er det fordelagtigt at skifte til en anden farve for at kunne skelne mellem test 1 og 2.

Vi har altid 3 forskellige farver på lager til hurtig levering.

UV Lamper

konfAir er forhandler af kvalitets UV-lamper, og har flere forskellige modeller alt efter anvendelse.

Hvad enten der er behov for en kompakt lommeudgave, eller om der skal bruges en lampe med lysintensitet nok til at kunne afsøge selv de største filterhuse, så finder vi en, der matcher.

Der findes også forskellige UV-pærer, hvor lysintensiteten kan blive høj nok til at vise det fluorescerende pulver selv i dagslys.

Kontakt konfAir, og fortæl os om dit behov, så finder vi sammen den rigtige lampe til dig.

Læs mere her: konfAir.dk
Sælger
konfAir a/s
Orebygårdvej 13
7400 Herning
Danmark

Betina Lambæk
Telefon: +45 20267774
Fax: +45 97137195


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.187